Liga 1

Obiectivul Rapidului a fost stabilit: „Am avut un an pierdut” » Neil Lennon a primit decizia șefilor

Foto: GSP.ro

Articol de Emanoil Ursache  —  joi, 30 mai 2024

Victor Angelescu, al doilea acționar al Rapidului după Dan Șucu, a anunțat care este obiectivul giuleștenilor pentru următorul sezon, pe care îl are de îndeplinit noul antrenor al „alb-vișiniilor”, Neil Lennon.

Tehnicianul nord-irlandez va trebui să termine sezonul fie pe locurile 1-3, fie să câștige Cupa României, pentru ca Rapid să se califice în prelimariile cupelor europene.

Obiectivul Rapidului pentru următorul sezon

Angelescu a precizat că Rapid are același obiectiv ca în stagiunea recent încheiată. Acționarul a subliniat că gruparea de pe lângă podul Grant a avut un an „pierdut”, deoarece nu și-a atins scopul pe care și l-a propus la începutul sezonului.

„Nu cred că asta a fost problema, că am spus ce obiective avem. Și sezonul anterior am vrut tot locurile 1-3 sau Cupa României, adică o participare în cupele europene.

Cred eu că la finalul sezonului regular ar fi fost culmea să spunem că nu vrem titlul. Dacă nu ne băteam noi cu FCSB, care eram pe locul 2, însemna că trebuia să le dăm titlul de atunci.

Cred că va depinde unde vom fi. Am avut un an pierdut, nu ne-am îndeplinit obiectivul. Avem același obiectiv ca cel de anul trecut, o prezență în cupele europene. Dacă vom fi acolo aproape de locurile 1-2, vom vedea atunci dacă ne vom bate la titlu.

Atâta timp cât sezonul acesta nu ne-am îndeplinit obiectivul, e normal să ne dorim să ajungem în cupele europene și cred că este realizabil”, a declarat Victor Angelescu, conform fanatik.ro.

Prima impresie a lui Victor Angelescu față de Neil Lennon

El a afirmat despre Neil Lennon că i-a transmis că este un antrenor serios și profesionist, lăsându-i o primă impresie foarte bună.

„E un om cu zâmbetul pe buze care își dorește să facă lucrurile cum trebuie și este profesionist. Din ce am apucat să vorbim, este un om foarte serios care pune accent pe disciplină.

Mie mi-a făcut o impresie foarte bună când m-am văzut cu el. O să vedem ce se va întâmpla când va începe sezonul. Dacă se va adapta, va putea să facă o treabă foarte bună”, a mai spus Angelescu .

VIDEO Neil Lennon, la prima conferință de presă ca antrenor al Rapidului: „Auzisem de club înainte să vin aici. Ar fi prostesc să promit titlul din primul sezon”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.