Liga 1

Gabi Balint o distruge pe FCSB: „Eu nu înțeleg, pe cuvânt! Doar uitați-vă la asta”

Țiți Dumitriu și Gabi Balint la antrenamentul Generației de Aur, foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 30 mai 2024

Gabi Balint, legenda Stelei, a criticat campania de transferuri a celor de la FCSB. Primele două mutări în mercato ale roș-albaștrilor sunt David Kiki (fundaș stânga) și Daniel Popa (atacant).

Balint îi spulberă visul lui Becali de a ajunge în Champions League. Crede că roș-albaștrii au nevoie de investiții de 20 de milioane de euro în transferuri pentru a spera la grupele UCL și critică transferul lui Daniel Popa, luat cu 300.000 de euro de la U Cluj.

Gabi Balint: „Ce face FCSB se numește cârpeală”

„Uitați de Champions League! Eu nu înțeleg, pe cuvânt. Ca să intri în Champions League, să speri la Champions League, trebuie să scoți vreo 20 de milioane din buzunar.

Minimum, acum! Să aduci vreo 5-6 jucători care să-ți joace în echipă. Îi păstrezi pe Coman, pe Olaru, poți să păstrezi dintre fundașii centrali, dar trebuie să aduci jucători. Trebuie doi atacanți din ăștia buni să iei.

Trebuie să iei doi atacanți. Ce face FCSB se numește cârpeală. Uitați-vă ce jucători ia, nici jucători de Conference League nu sunt. Nu am încredere în Popa. Scuze, dar Popa a jucat numai la nivel jos, doar la echipe mici. Vrei să fii campioană, ia doar campioni! Asta e vorbă pe care nu am spus-o eu, e o vorbă din fotbal. 

Kiki îmi place, fundaș stânga. E bun, mai ales că nu l-a costat mult. Kiki e un jucător bun, acolo putem să spunem că s-a întărit”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Gabi Balint: „Jos pălăria dacă FCSB ajunge în Champions League!”

Întrebat ce va face dacă FCSB va intra în Champions League, Balint a răspuns scurt: „Jos pălăria! Ar fi frumos ca o echipă românească să ajungă acolo, nu ar fi frumos?

Noi nu am dori ca o echipă românească să ajungă acolo?! Dar eu nu cred că va mai reuși o echipă din România să ajungă în Champions League, dacă nu bagă bani și nu aduce jucători de valoare”.

VIDEO. Mihai Stoica a dezvăluit cum a ajuns Elias Charamabous antrenor la FCSB: „Părea să fie ce era Protasov la momentul ăla”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.