Liga 1

Dinamo schimbă strategia: „Fanii s-au săturat”

Articol de Eduard Apostol, Sergiu Alexandru  —  joi, 30 mai 2024

Confirmat la Dinamo și pentru sezonul viitor, antrenorul croat Zeljko Kopic a susținut o conferință de presă și a vorbit despre planurile pentru noul sezon.

Tehnicianul care a salvat-o pe Dinamo în barajul de retrogradare/menținere spune că noul obiectiv al „câinilor” va fi clasarea în play-off. Vrea să facă transferuri tari și declară că și-ar dori mai mulți jucători români.

Zeljko Kopic schimbă strategia la Dinamo: „Vrem în play-off”

„E important să dăm totul pentru ca la Dinamo să fie bine. Simt că fanii au obosit după ultimele sezoane, după tot ce s-a întâmplat. Vor să vadă ceva mai bun.

Avem și ținte din România, contează să avem cât mai mulți astfel de jucători. Știu că e parte din ADN-ul lui Dinamo să mizeze pe jucători din România. Dar contează și calitatea. Vom vedea ce putem găsi. Vrem calitate, energie și mentalitate de învingători.

Trebuie să luptăm pentru clasarea în primele 6. Asta vrem pentru anul viitor, să fim acolo. Oamenii trebuie să simtă că suntem pe drumul cel bun”, a spus Kopic în conferință.

Contractul lui Zeljko Kopic cu Dinamo a fost prelungit

Croatul a salvat "haita" de la retrogradare, contractul i s-a prelungit automat. El a mai avut și aseară o discuție cu oficialii roș-albilor și și-a dat acordul pentru a continua cu gruparea din centrul Capitalei.

Așa cum GSP.ro a anunțat încă de marți, angajamentul tehnicianului s-a prelungit automat pe încă un an după menținerea formației în Liga 1, cu un nou salariu, de 12.000 de euro/lună. Clubul era obligat să prelungească, în schimb, antrenorul ar fi avut posibilitatea de a pleca fără acordul lui Dinamo. Dar Kopic vrea să continue în alb și roșu și chiar să atace play-off-ul în viitorul sezon!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.