Liga 1

Plusează pentru transferul lui Krasniqi de la Rapid! Lovitură financiară: Șucu a primit o ofertă de nerefuzat

Ermal Krasniqi (la minge) / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  joi, 30 mai 2024

Rapid poate reuși o adevărată lovitură din punct de vedere financiar. Ermal Krasniqi (25 de ani) este dorit de Sparta Praga, care este dispusă să achite suma de două milioane de euro pentru aripa dreaptă a giuleștenilor.

Presa din Kosovo și cea albaneză relatează despre transferul lui Krasniqi la Sparta Praga că progresează și se află pe direcția pozitivă pentru a se ajunge la o înțelegere.

Sparta Praga, pregătită să achite 2 milioane de euro pentru Ermal Krasniqi

„Ermal Krasniqi este la doar un pas de transferul la «giganții» cehi Sparta Praga. Atacantul (n.r.- atacantul dreapta) care joacă în prezent la Rapid Bucureşti este de aşteptat să se alăture echipei campioane a Cehiei, unde activează alţi 2 fotbalişti albanezi (n.r.- Ermal Krasniqi este kosovar, însă este revendicat ca albanez), Qazim Laçi şi Indrit Tuci.

Potrivit ultimelor relatări ale presei kosovare, actualii campioni ai Cehiei au oferit două milioane de euro pentru serviciile lui Krasniqi și sunt pe drumul cel bun pentru a ajunge la o înțelegere.

Aripa dreapta în vârstă de 25 de ani are contract cu clubul român până în 2025, în timp ce valoarea sa actuală, conform Transfermarkt, urcă la 1,5 milioane de euro. Între timp, ne amintim că Krasniqi a încheiat actualul sezon la Rapid Bucureşti cu şase goluri şi trei pase decisive”, se arată pe site-ul albanez kohajone.com.

Inițial, Sparta Praga a făcut o ofertă de 1,5 milioane de euro, însă Dan Șucu a refuzat. Rămâne de văzut ce decizie va lua acum patronul Rapidului.

Un milion de euro a plătit Rapid către CFR Cluj pentru Ermal Krasniqi

Ermal Krasniqi a fost transferat de Rapid București de la CFR Cluj, în luna ianuarie a anului curent, în schimbul unei sume impresionante pentru Superligă: un milion de euro.

De atunci, Krasniqi a jucat în tricoul alb-vișiniu de 16 ori, marcând 6 goluri și oferind 3 pase de gol. Randamentul său în Giulești a fost mai bun decât cel de la CFR Cluj: 39 de meciuri/ 5 goluri / 4 pase decisive.

Anterior, CFR Cluj l-a adus pe Ermal Krasniqi în România de la FC Ballkani. Transferul a fost efectuat în ianuarie 2023, în schimbul sumei de doar 200.000 de euro.

Krasniqi a strâns pentru naționala sa, Kosovo, 4 selecții, fără să reușească însă să marcheze.

Site-ul de specialitate Transfermarkt estimează că Ermal Krasniqi are 78% șanse să ajungă la Sparta Praga.

VIDEO Neil Lennon, care va fi următorul pas pentru jucătorii de la Rapid: „Trebuie să fie pregătiți pentru ce urmează”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.