Liga 1

Out de la Rapid » Clubul a renunțat la primul jucător: „A fost un model”

Dragoș Grigore, alături de Cristi Săpunaru/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 30 mai 2024

Rapid a oficializat despărțirea de fundașul central Dragoș Grigore (37 de ani), mutare anunțată în premieră de GSP.

Grigore era de 3 ani la Rapid, de când echipa giuleșteană a revenit în prima ligă. Dragoș a fost titular în primele două sezoane, alături de Cristi Săpunaru, însă în această stagiune a pierdut echipa de start în detrimentul lui Paul Iacob.

Rapid a anunțat că se desparte de Dragoș Grigore

„Clubul nostru s-a despărțit de Dragoș Grigore (37), fundașul venit la Rapid în vara anului 2021. "Grig" a fost un model de profesionalism, astfel încât îi mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună de-a lungul ultimilor trei ani!”, a transmis Rapid pe pagina de Facebook a clubului.

Grigore a bifat 3 apariții în Superliga în sezonul recent încheiat. Are o partidă și în grupele Cupei României. El pleacă liber de contract de la echipa giuleșteană.

Fostul internațional român are 65 de meciuri în tricoul vișiniu și a marcat 3 goluri pentru Rapid. Momentan, giuleștenii au rămas în 3 stoperi: Cristi Săpunaru, Paul Iacob și Iulian Cristea.

Rapid se poate despărți de doi oameni ofensivi

Rapid se mai poate despărți de alți jucători în această vară. Albion Rrahmani și Ermal Krasniqi sunt doriți de echipe din străinătate și pot aduce profit în balanța financiară a Rapidului.

Cotidianul The Sun, varianta scoțiană, confirmă că Albion Rrahmani (23 de ani) este pe lista lui Glasgow Rangers. Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a declarat despre kosovar că: „E 80 la sută plecat”.

Și Ermal Krasniqi (25 de ani) poate fi vândut, este dorit de Sparta Praga, care este dispusă să achite suma de două milioane de euro pentru aripa dreaptă a giuleștenilor. Presa din Kosovo și cea albaneză relatează despre transferul lui Krasniqi la Sparta Praga că progresează și se află pe direcția pozitivă pentru a se ajunge la o înțelegere.

VIDEO. Neil Lennon, despre următorul pas pentru jucătorii de la Rapid: „Trebuie să fie pregătiți pentru ce urmează”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.