Liga 1

Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid

+7 Foto
Neil Lennon/ foto: Facebook @Rapid

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 30 mai 2024

Rapid a anunțat despărțirea de Adrian Iencsi (49 de ani), antrenorul secund de la club. El venise în Giulești vara trecută, alături de Cristiano Bergodi.

Iencsi a rămas la Rapid și după plecarea lui Bergodi, de pe 16 aprilie. A fost secundul lui Bogdan Lobonț în finalul sezonului, însă aventura în Giulești a ajuns la final după numirea lui Neil Lennon ca „principal”. E a doua despărțire a zilei anunțată de Rapid, și fundașul Dragoș Grigore a plecat.

Adrian Iencsi a plecat de la Rapid

„A fost o plăcere deosebită să port din nou emblema Rapidului pe piept. A venit ziua când iarăși voi pleca de acasă în căutare de noi experiențe și realizări.

Le mulțumesc mult băieților, colegilor din staff-ul tehnic, conducătorilor, acționarilor și, nu în ultimul rând, celor mai frumoși suporteri din întreaga țară! Sunt sigur ca Rapidul va deveni un club din ce în ce mai puternic și suporterii se vor bucura de câștigarea multor trofee! Succes!”, a declarat Adrian Iencsi, pentru site-ul Rapidului.

Iain Brunskill va fi secundul lui Neil Lennon la Rapid

Înainte de plecarea lui Adrian Iencsi, Rapid l-a angajat pe Iain Brunskill pe postul de antrenor secund. Lennon va avea doi „locotenenți”, pe englez și pe Bogdan Lobonț.

Iain Brunskill a venit la Rapid după ce și-a terminat aventura la Blackpool (a treia ligă din Anglia), unde a fost secundul lui Neil Critchley.

Brunskill și-a început cariera de antrenor în 1998, la Liverpool U19, echipă la care a stat până în 2008. A urmat o aventura ca manager la echipa a doua a lui Blackburn și ca secund la echipa de seniori.

Rapid are și un preparator fizic nou, pe Andy Liddell (50 de ani), fost jucător în Premier League. În plus, giuleștenii au numit și un nou director executiv, pe Marian Mihail.

VIDEO. Neil Lennon, despre următorul pas pentru jucătorii de la Rapid: „Trebuie să fie pregătiți pentru ce urmează”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.