Liga 1

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo

Articol de Eduard Apostol, Cezar Titor  —  joi, 30 mai 2024

Neluț Roșu (30 ani) și-a anunțat astăzi despărțirea de Dinamo, clubul pentru care a evoluat în ultimii doi ani, fiind și primul jucător care părăsește formația alb-roșie, după salvarea de la retrogradare.

Conform informațiilor GSP, motivul pentru care Neluț a fost primul fotbalist îndepărtat din angrenajul lui Zeljko Kopic ar fi un puci pus la cale la Săftica, în urmă cu mai multe săptămâni, iar mijlocașul a fost indicat drept liderul răzmeriței!

Luna trecută, au existat divergențe în vestiar, între străini și români. Conform unor surse apropiate grupării, fotbaliștii ce evoluau mai puțin i-au cerut socoteală antrenorului. Mai mult, ar fi existat și o tentativă ca echipa să nu iasă la o ședință de pregătire la Săftica! Detaliu ce nu a mai fost pus în aplicare, fotbaliștii renunțând la ideea extremă.

Jucătorul incriminat în acel moment a fost tocmai mijlocașul Neluț Roșu, acuzat că i-ar fi instigat pe jucătorii români contra străinilor. Fotbalistul era considerat unul dintre oamenii importanți din angrenajul formației lui Ovidiu Burcă.

De la plecarea tehnicianului cu care s-a obținut promovarea și sosirea croatului, Neluț a pierdut și din influența în echipa, și locul de titular. În ultimele șase partide, fotbalistul originar din Cluj-Napoca a fost doar rezervă, evoluând ultima dată în Bănie, pe 20 aprilie, 1-1 cu FCU Craiova, fiind introdus în locul lui Domagoj Pavicic.

+29 Foto
Csikszereda - Dinamo/ foto: Raed Krishan (GSP)

Conform surselor GSP, momentul coincide cu cel al „revoltei”, explicându-se de ce „Kopa” nu l-a mai folosit în epilogul play-out-ului, nici măcar în minutele de final ale partidelor. A fost titular ultima oară la finele anului trecut: 0-1 cu U Cluj pe „Arcul de Triumf”.

Mulțumesc, Dinamo! După 2 ani, a venit timpul să ne spunem «La revedere!». Mulțumesc suporterilor care au demonstrat ce înseamnă Dinamo și au fost mereu lângă echipă! Mă bucur ca am reușit să pun umărul la promovarea în Superligă, dar și la menținerea echipei în prima ligă, după un sezon foarte greu
- Neluț Roșu, la despărțirea de Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.