Liga 1

Curățenie la Dinamo: au plecat ȘASE jucători dintr-un foc!

Goncalo Gregorio, cu fața, nu va continua la Dinamo

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 30 mai 2024

Dinamo a anunțat despărțirea de 6 jucători: Goncalo Gregorio, Dani Iglesias, Domagoj Pavicic, Ricardo Grigore, Neluț Roșu și Edgar Ie.

Sezonul s-a încheiat, iar Dinamo a început „curățenia”, planul fiind de a-i pune la dispoziție antrenorului Zeljko Kopic un lot competitiv, care să nu mai tremure pentru menținerea în Superligă.

Dinamo a anunțat în această seară despărțirea de 6 jucători, toți aflați la final de contract. Doi dintre aceștia, mijlocașul Domagoj Pavicic și Edgar Ie, sosiseră în iarnă, primul sub formă de împrumut de la Aris, fundașul central sub formă de transfer definitiv, venit liber de contract.

Ceilalți 4 care părăsesc „haita” sunt Goncalo Gregorio (atacant), Dani Iglesias (mijlocaș ofensiv), Ricardo Grigore (fundaș central) și Neluț Roșu (mijlocaș central).

Dinamo s-a despărțit de 6 jucători

Iată ce a transmis clubul alb-roșu la despărțirea de cei 6:

„Dinamo este emoție, Dinamo înseamnă bucurie, Dinamo reprezintă, pentru fiecare dintre noi, o călătorie în alb și roșu spre elită.

Mersul fotbalului are însă și altfel de clipe, de încheiere a raporturilor contractuale, de mulțumiri publice.

Această călătorie a ajuns la capăt pentru o parte dintre componenții echipei noastre, aflați la final de contract cu Dinamo.

Din Academie, de două sezoane, un campionat sau o jumătate de an, fiecare dintre ei a încercat să ridice nivelul echipei. Unii au reușit, alții, nu.

Nu ne rămâne decât să le mulțumim că au îmbrăcat, cu mândrie, tricoul lui Dinamo și să le urăm mult succes în carieră! Mulțumim, în ordinea numerelor de tricou Dinamo, Gonçalo Gregório, Daniel Iglesias, Domagoj Pavičić, Ricardo Grigore, Neluț Roșu și Edgar Ié!”.

Scandalul cu Edgar Ie

Unul dintre cei 6, Edgar Ie, 30 de ani, a fost protagonistul unui caz bizar. La jumătatea lunii, au apărut zvonuri că Dinamo l-ar fi transferat de fapt pe fratele geamăn al lui Edgar, Edelino Ie, fotbalist care oficial nu are angajament în prezent.

Dinamo, prin vocea administratorului special Andrei Nicolescu, a negat vehement că așa ar sta lucrurile:

„Dinamo București l-a transferat pe Edgar Miguel Ié, un jucător comunitar, printr-o firmă de impresariat recunoscută pe plan european. Vorbim de transparență, de legalitate în primul rând.

Edgar Miguel Ié a primit un certificat internațional de transfer eliberat de federația turcă, verificat de Federația Română de Fotbal (FRF) și FIFA, a fost înregistrat de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), a primit un certificat de înregistrare din partea Inspectoratului General de Imigrări (IGI), dovada clară că statul nostru are în evidență șederea lui în România”.

VIDEO. Jucătorii lui Dinamo au sărbătorit pe ritmuri de manele menținerea în Superligă

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.