Liga 2

Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii

Articol de Cezar Titor  —  joi, 30 mai 2024

Claudiu Niculescu (47 ani), fostul antrenor al celor de la Șelimbăr, este foarte aproape de a semna cu FC Voluntari, formație proaspăt retrogradată în al doilea eșalon fotbalistic din România.

Clau-gol” i-a mai pregătit pe ilfoveni în perioada 2017-2018, fiind unul dintre „arhitecții” celor mai importante distincții din palmaresul echipei ce evoluează pe stadionul „Anghel Iordănescu”: Cupa și Supercupa României în 2017.

În ultima perioadă, numele fostului atacant a fost vehiculat ca variantă pentru banca tehnică a „câinilor”, asta în cazul în care Zeljko Kopic nu va mai continua la trupa alb-roșie. Acest lucru nu s-a întâmplat, croatul fiind reconfirmat în funcție, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă de la Săftica, baza de pregătire a dinamoviștilor.

Acum, se pare că destinația celui originar din Slatina este alta: FC Voluntari, urmând a îl înlocui pe Florin Pîrvu, tehnician ce nu a reușit să salveze echipa de la retrogradare.

Niculescu s-a despărțit recent de Șelimbăr, formație ce a avut o stagiune de lăudat în Liga a 2-a, terminând pe ultima poziție a podiumului. Cu toate acestea, sibienii nu au avut drept de promovare, deci nu au disputat barajul.

Fosta glorie din „Ștefan cel Mare” s-ar fi întâlnit deja cu Bogdan Bălănescu, președintele ilfovenilor, rămânând a fi stabilite ultimele detalii din contract. Șansele ca mutarea să se oficializeze sunt foarte mari, iar Niculescu ar urma să semneze până la sfârșitul săptămânii în curs, notează Digi Sport.

Inclusiv primarul Florentin Pandele, o prezență extrem de activă în viața clubului, este de acord cu această posibilă instalare.

De-a lungul carierei, Niculescu le-a pregătit pe Universitatea Cluj, Bihor Oradea, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo, Al-Tai, Concordia Chiajna, Politehnica Iași și Șelimbăr. Singurele trofee câștigate ca manager sunt cele de pe banca Voluntariului, menționate anterior.

VIDEO. Claudiu Niculescu: „Nu aș putea antrena niciodată la FCSB. În rest, oriunde”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.