Liga 1

Plecare-șoc de la Rapid » Jucătorul dat afară după doar un an în Giulești

Iulian Cristea/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 31 mai 2024

Rapid a anunțat despărțirea de Iulian Cristea (29 de ani), fundașul central adus anul trecut de la FCSB.

Despărțire-șoc în Superliga. Rapid a anunțat că Iulian Cristea pleacă, deși el mai avea contract în Giulești. Clubul a anunțat că rezilierea a venit de comun acord, la nici un an de la transferul stoperului. Cristea venea anul trecut de la FCSB, liber de contract.

Iulian Cristea a plecat de la Rapid

„Iulian Cristea s-a despărțit de Rapid, contractul fundașului fiind reziliat de comun acord. Venit în vara anului trecut, Iulian a jucat 16 meciuri pentru Rapid, înscriind un gol, în Cupa României. Îi urăm mult succes în carieră!”, a fost mesajul scurt al Rapidului.

Iulian Cristea a fost titular în primele 3 meciuri ale sezonului în Superliga, apoi a pierdut echipa de start. Locul lui a fost luat de Paul Iacob, care a făcut pereche în centrul defensivei cu Cristian Săpunaru.

Iulian Cristea e al doilea fundaș central care pleacă de la Rapid în două zile. Giuleștenii s-au despărțit de Dragoș Grigore joi. Astfel, echipa lui Dan Șucu va aduce cel puțin din stoperi în mercato din vară.

Rapid încă nu a adus jucători

Momentan, Rapid transferă doar la nivelul staff-ului. Giuleștenii nu au adus încă vreun jucător nou în lot.

În schimb, Rapid a făcut modificări masive la nivelul staff-ului. Adrian Iencsi nu mai e secund, locotenenții lui Lennon sunt Bogdan Lobonț și Ian Bruskill, venit de la Blackpool (a treia ligă din Anglia).

Rapid are și un preparator fizic nou, pe Andy Liddell (50 de ani), fost jucător în Premier League. În plus, giuleștenii au numit și un nou director executiv, pe Marian Mihail.În continuare rămâne descoperită funcția de președinte, nu a fost angajat nimeni în locul lui Daniel Niculae, plecat la finalul sezonului.

VIDEO. Neil Lennon, despre următorul pas pentru jucătorii de la Rapid: „Trebuie să fie pregătiți pentru ce urmează”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.