Campionate

Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon

Neymar, bucuria după succesul lui Al-Hilal, foto: captură X

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 01 iunie 2024

Al-Hilal a câștigat Cupa Regelui din Arabia Saudită în fața lui Al Nassr, după loviturile de departajare, iar Neymar (32 de ani), starul câștigătoarei, accidentat din octombrie 2023, a sărbătorit într-un mod inedit acest succes.

Neymar nu s-a mai abținut și a cântat în tribune „Messi, Messi” în meciul în care Cristiano Ronaldo (39 de ani) a plâns după ce a ratat la limită câștigarea trofeului cu Al Nassr. Starul brazilian a fost coleg cu Messi la Barcelona și PSG și nu și-a ascuns niciodată apropierea de el.

VIDEO. Neymar, surprins în timp ce scandează numele lui Messi

Aflat în tribune, fanii nu au ratat ocazia de a-l remarca pe Neymar. Au cântat alături de acesta numele lui Lionel Messi, fostul său coleg, pe „Venue King Abdullah Sports”, din Jeddah.

Brazilianul nu a fost deranjat, din contră, acesta a început să râdă foarte tare și a dat și el în continuare tonul scandării. Neymar a fost coleg cu Messi la Barcelona în perioada 2013-2017, atunci când a fost transferat de PSG pentru 222 de milioane de euro.

„Felicitări tuturor pentru un an incredibil! Ați fost minunați, iar astăzi ați făcut-o din nou! Vă mulțumesc pentru aceste trofee, iar la anul lăsați-mă pe mine. Hai Al-Hilal! Anul acesta, Arabia Saudită este albastră!”, a fost mesajul lui Neymar, postat pe rețelele de socializare.

Cristiano Ronaldo a trăit cu sufletul la gură fiecare lovitură de departajare, așa cum o făcea în marile meciuri eliminatorii din Liga Campionilor. La final, când s-a văzut învins, a plâns în hohote și a fost oprit cu greu de cei din jur.

La 21 de ani, Neymar a părăsit Santos, traversând Atlanticul pentru a semna cu Barcelona. Patru ani mai târziu, în 2017, s-a mutat la Paris, după ce PSG l-a transformat în cel mai scump jucător din istorie plătind clauza de reziliere de 222 de milioane de euro. În 2023, s-a încheiat și perioada pariziană.

A ajuns în Arabia Saudită, la Al-Hilal, însă fanii albaștrilor nu s-au bucurat prea mult de fentele sale. Pe 17 octombrie, în timpul meciului Uruguay - Brazilia (2-0), în preliminariile CM 2026, s-a accidentat grav: ruptură a ligamentului încrucișat anterior și ruptură a meniscului la genunchiul stâng. Ar putea evolua la startul viitorului sezon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.