Stiri extrasport

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă

Articol de Andra Mocanu  —  sâmbătă, 01 iunie 2024

Andrei Ivan (27 de ani), atacantul Universității Craiova, nu a fost luat în calcul de către selecționerul Edward Iordănescu pentru Campionatul European din Germania, așa că a plecat în vacanță în Grecia, alături de soția lui, Anda.

Cei doi au ales destinația Mykonos, insula din Grecia care este considerată „paradisul miliardarilor”.

FOTO. Anda Ivan a întors toate privirile în Grecia

Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, Anda Ivan a atras toate privirile în Grecia. Fosta gimnastă a făcut o ședință foto incendiară lângă piscină, iar imaginile postate pe rețelele de socializare s-au viralizat rapid.

Anda a făcut gimnastică de performanță în trecut și a fost colegă de generație cu Cătălina Ponor, Maria Holbură, Silvia Zarzu și Anamaria Ocolișan. În 2014, Anda Butuc a terminat pe locul al treilea la Campionatul European de tineret.

Doi ani mai târziu, Anda făcea parte din echipa României la Campionatul European de gimnastică artistică, unde România a încheiat pe locul 6 competiția de senioare.

Andrei și Anda s-au căsătorit în iulie 2022, iar în luna octombrie a aceluiași an, cei doi au devenit părinții unei fetițe.

Andrei Ivan vrea să plece de la Craiova în această vară

Înainte să plece în vacanță, Andrei Ivan, care a avut un final de sezon excelent sub comanda lui Gâlcă, a agitat apele la Universitatea Craiova. Atacantul în vârstă de 27 de ani și-a reafirmat intenția de a pleca în vară de la club.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.