Liga Campionilor

Ghete speciale pentru Toni Kroos în finala Champions League » Ce apare pe încălțări

Scenografia impresionantă dedicată pe „Bernabeu” de fanii blancos lui Toni Kroos / Foto: Imago

Articol de Tudor Belivacă  —  sâmbătă, 01 iunie 2024

Finala Ligii Campionilor este ultimul meci al lui Toni Kroos (34 de ani) în tricoul lui Real Madrid. Mijlocașul se va retrage după EURO 2024.

Toni Kroos este recunoscut pentru constanța pe care a avut-o când vine vorba de alegerea ghetelor. Acesta a popularizat perechea „Adidas Adipure 11pro” în combinația de culori alb cu albastru. Mijlocașul a optat pentru o variațiune a modelului pentru finala Champions League, iar albastrul a fost înlocuit cu auriu.

Ghete speciale pentru Toni Kroos

Acesta și-a personalizat ghetele și a imprimat pe ele numele soției, numele celor trei copii și numele câinilor săi: Lennox și Julius.

Toni Kroos a anunțat că se va retrage după EURO și a provocat un șoc în lumea fotbalului. Mijlocașul este de 10 ani la Real Madrid și a câștigat 4 trofee Champions League. Dacă madrilenii vor învinge în această seară, Kroos își poate adăuga un nou trofeu în colecție. A fost campion în La Liga de 4 ori cu „Los Blancos” și a reușit să câștige si o Cupă a Spaniei. Toni a câștigat și Campionatul Mondial, în 2014, cu Germania.

La ultimul meci pe „Santiago Bernabeu”, Toni Kroos a fost emoționat de reacțiile familiei sale.

„Am fost destul de puternic să rezist sentimentelor, până când lacrimile copiilor mei m-au omorât! Nu e ușor, nu pot decât să mulțumesc lui Real Madrid, coechipierilor mei, stadionului...

În acești 10 ani m-am simțit mereu ca acasă, nu aș putea cere mai mult, a fost un deceniu de neuitat", a mărturisit Toni.

Toni Kroos a explicat pentru Marca în 2020 de ce este atât de constant în alegerea ghetelor

Toni Kroos filmat în acest sezon în timp ce își spăla singur ghetele

„Ghetele mele de fotbal sunt cele mai importante atunci când sunt pe gazon. Trebuie să joc cu încălțăminte albă, asta e superstiția mea. Chiar și cele mai mici pete de noroi sau iarbă mă deranjează.

Am grijă să îmi curăț bine ghetele mereu. Lumea spune că sunt nebun, dar așa sunt eu, asta e superstiția mea”, a declarat Kroos pentru cotidianul spaniol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.