Liga Campionilor

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor

+21 Foto
Sute de miii de oameni au urmărit partida ilegal, pe streamuri piratate pe rețeaua de socializare X (fostul Twitter).

Articol de David Marinescu  —  sâmbătă, 01 iunie 2024

Finala Ligii Campionilor, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, le-a avut în acest an față în față pe Real Madrid și Borussia Dortmund. Elevii lui Carlo Ancelotti s-au impus cu 2-0. Sute de miii de oameni au urmărit partida ilegal, pe streamuri piratate pe rețeaua de socializare X (fostul Twitter).

În România, pachetul de Liga Campionilor este inclus în prețul unui abonament standard. Finala de pe Wembley a putut fi urmărită pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Țeapă luată de UEFA la finala Ligii Campionilor, Borussia Dortmund - Real Madrid

Fanii fotbalului din afară nu sunt la fel de norocoși. Mulți trebuie să plătească extra pentru a urmări spectacolul celei mai importante competiții inter cluburi.

În aceste condiții, orice „scurtătură” este căutată. Sute de mii de oameni au găsit o variantă pe rețeaua de socializare X. Mai multe streamuri au transmis meciul. Cel mai popular dintre ele a trecut de 300.000 de persoane în repriza secundă.

Stream cu 300.000 de oameni la Dortmund - Real Madrid

Inclusiv în fața arenei Wembley au rămas mii de oameni, cei care sperau să găsească un bilet de ultima oră. Aceștia au urmărit partida pe telefoane.

 Imagini interzise la TV » De ce a fost întreruptă finala Ligii Campionilor de pe Wembley

+21 Foto
Suporter intrat pe teren la Dortmund - Real

Nu a fost singura scăpare din timpul finalei Ligii Campionilor. La câteva minute după start, în teren au intrat 3 persoane. Au fugit pe gazon până să fie oprite de stewarzi și escortate în afara stadionului.

Imaginile nu au putut fi transmise la TV, UEFA le interzice deținătorilor de drepturi să difuzeze momentele în care suporterii intră pe teren la meciurile europene.

VIDEO. Zeci de torțe aprinse în tribunele stadionului Wembley la finala Ligii Campionilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.