Liga Campionilor

Mourinho a anunțat următoare echipă chiar la pauza finalei UCL: „Ne vedem mâine!”

+49 Foto
Mourinho semnează în Turcia!

Articol de Tudor Belivacă  —  duminică, 02 iunie 2024

Jose Mourinho (61 de ani) a fost invitat la finala Champions League câștigată de Real Madrid cu scorul de 2-0 împotriva celor de la Borussia Dortmund.

„The Special One” a filmat un videoclip pentru Fenerbahce, chiar la pauza finalei, în care anunță că va ajunge mâine pe stadionul turcilor și va fi prezentat oficial.

Jose Mourinho: „Ne vedem mâine!”

„Salut fani Fenerbahce! Ne vedem mâine să ne începem călătoria”, a fost mesajul transmis de Jose Mourinho.

Portughezul a avut și înainte de startul partidei o declarație care i-a pus pe jar pe fanii lui Fenerbahce. „Nu e gata încă...dar da, vreau să merg”, a declarat tehnicianul.

„Mou” s-a înțeles cu turcii pentru un contract pe doi ani care se poate prelungi până în 2027. Fenerbahce a încheiat pe locul 2 în campionatul Turciei, chiar dacă a acumulat un număr impresionant de puncte: 99. Galatasaray, rivala lor, a acumulat 102 și le-a suflat titlul.

Mourinho a fost prezent la București la meciul de adio al „Generației de aur” și a stat pe banca echipei legendelor lumii, adversarii tricolorilor.

„The Special One” a negociat cu turcii inclusiv în timpul șederii la București. Acesta a acceptat oferta celor de la Fenerbahce, pentru un salariu de 10 milioane de euro pe an conform informațiilor din presa italiană.

Jose Mourinho a antrenat Real Madrid, dar nu a reușit să câștige un Champions League cu formația „Los Blancos”. Acesta și-a trecut două trofee Champions League în palmares cu Inter Milano și cu FC Porto. Portughezul a antrenat în cele mai puternice campionate din Europa, echipe precum FC Porto, Chelsea, Inter Milano, Real Madrid, Manchester United, Tottenham și AS Roma.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.