Liga 2

Steaua, ofensivă de nicăieri la adresa FCSB: „Unii caută 55.000 de motive...”

CSA Steaua, postare incisivă la adresa FCSB-ului

Articol de David Marinescu  —  luni, 03 iunie 2024

CSA Steaua a publicat astăzi un text incisiv la adresa rivalei identitare, FCSB.

În ultima vreme, comunicarea publică a celor de la CSA Steaua în raport cu FCSB a devenit mai tăioasă.

La jumătatea lunii mai, după ce Curtea de Apel a publicat motivarea deciziei din dosarul privind palmaresul Stelei, CSA a publicat un text acid: „După mulți ani în care numele și performanțele echipei Steaua București au fost însușite, în mod ilegal, de către clubul celor patru consoane (FCSB) a venit momentul adevărului”.

În acea postare, „militarii” s-au mai referit la FCSB drept „echipa din Popești-Leordeni”, acuzând și că „înscrierea în prima ligă a FCSB-ului a fost ilegală”.

Steaua, ofensivă de nicăieri la adresa FCSB: „Unii caută 55.000 de motive...”

Astăzi, CSA Steaua a publicat un alt text în care nu o menajează pe FCSB, noua campioană a României: „Unii caută 55.000 de motive. Noi îl avem pe magicul 7! Marius Lăcătuș înseamnă Steaua!”.

În imaginea atașată apare Lăcătuș purtând tricoul Stelei, cu numărul 7 și cuvântul „Magicul” în față. Pe imagine, hashtag-ul „aicieSteaua”.

Marius Lăcătuș este unul dintre cei mai emblematici jucători ai Stelei, legitimat 14 sezoane la clubul roș-albastru.

„Militarii” au făcut trimitere la numărul de suporteri pe care FCSB i-a avut la meciul cu CFR Cluj din finalul sezonului, la finalul căruia roș-albaștrii lui Gigi Becali au sărbătorit cel dintâi titlu după 9 ani. Au fost aproape 55.000 de suflete în tribunele Arenei Naționale, o asistență care a servit drept argument pentru susținătorii FCSB, cum că echipa din prima ligă ar fi continuatoarea Stelei istorice.

Recent, Curtea de Apel a decis că CSA Steaua deține palmaresul Stelei din perioada 1947 - 1998. Celor de la FCSB nu le-a fost recunoscut dreptul de a utiliza palmaresul din perioada 2003 - 2017, câtă vreme echipa s-a numit „FC Steaua București”. Oficial, palmaresul echipei lui Gigi Becali începe din momentul în care a schimbat denumirea în FC FCSB.

VIDEO. Gigi Becali anunță că FCSB va juca din nou pe Stadionul Steaua

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.