Tenis

Surpriză mare la Roland Garros » L-a eliminat pe Daniil Medvedev, după gestul superb făcut pentru un fan

Alex De Minaur/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 03 iunie 2024

Alex De Minaur (25 de ani, 11 WTA) l-a învins pe Daniil Medvedev (28 de ani, 5 WTA), scor 4-6, 6-2, 6-1, 6-3, în „optimile” de la Roland Garros. E una dintre surprizele turneului francez.

De Minaur a revenit incredibil după ce pierduse primul set și nu i-a dat nicio șansă lui Medvedev, unul dintre favoriții turneului de Grand Slam de la Paris.

De Minaur, victorie cu Daniil Medvedev la Roland Garros

După un prim set câștigat de Medvedev, nimic nu prevestea tresărirea de orgoliu a lui De Minaur. Australianul a început însă perfect setul doi și l-a luat prin surprindere pe rus, care nu și-a mai revenit și a intrat într-o pasă extrem de proastă.

A mai luat doar 6 game-uri în următoarele 3 seturi și a părăsit competiția încă din faza „optimilor”. În „sferturi”, De Minaur va juca împotriva câștigătorului dintre Alexander Zverev și Holger Rune.

„Nu mă așteptam să ajung în semifinale pentru că nu am jucat prea bine pe zgură în ultimii ani. Deci, e o surpriză pentru mine. Împotriva lui Daniil mereu trebuie să joci bine tactic. Mă bucur mult că am câștigat și vedem ce se întâmplă în <sferturi>”, a declarat Alex De Minaur, citat de The Indepenent.

Daniil Medvedev, în meciul cu Alex De Minaur de la Roland Garros/ foto: Imago Images

De Minaur, gest superb pentru un tânăr fan de la Roland Garros

În meciul din turul 3, când l-a învins pe Jan-Lennard Struff, De Minaur a fost susținut de un tânăr suporter, care l-a aclamat la fiecare punct câștigat. Australianul a făcut un apel pe rețelele de socializare pentru a-l găsit pe fan, și a reușit.

Iar la meciul cu Medvedev puștiul a primit acces la primul rând de pe miticul teren Suzanne Lenglen.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.