Liga 1

Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Octavian Popescu, imagine de pe patul de spital după operația la gleznă/ foto: Facebook @Octavian Popescu

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 03 iunie 2024

Octavian Popescu (21 de ani), extrema stânga de la FCSB, a fost operat din cauza unei accidentări la gleznă. El a transmis un mesaj și a postat o imagine de pe patul de spital.

Tavi Popescu a fost accidentat la gleznă în sezonul trecut și ar fi trebuit să se opereze în timpul stagiunii. Doar că accidentarea gravă a lui Pantea, ruptură a ligamentului încrucișat, nu i-a mai permis acestuia să se opereze, pentru că FCSB ar fi rămas descoperită privind regula U21.

Tavi Popescu s-a operat. Mesaj de pe patul de spital al jucătorului de la FCSB

Astfel, Octavian a fost nevoit să aștepte finalul de sezon pentru a-și putea rezolva problema medicală. Va lipsi maximum două luni, dar a avut un mesaj optimist pentru suporteri.

„Salut tuturor! Astăzi am suferit prima mea intervenție chirurgicală din carieră, şi să sperăm că și ultima! Ne vom revedea curând mai puternici și cu chef de fotbal”, a scris Tavi Popescu pe Facebook, alături de o fotografie de pe patul de spital.

Octavian Popescu, imagine de pe patul de spital după operația la gleznă/ foto: Facebook @Octavian Popescu

Tavi Popescu, sezon sub așteptări la FCSB

Tavi Popescu a fost într-o eclipsă de umbră în sezonul trecut, în care FCSB a ieșit campioană. Mutat de pe postul lui de bază, de extremă stânga, pe cel de extremă dreapta, cifrele lui Popescu au fost modeste pentru un atacant.

El a marcat două goluri în Superliga în 33 de etape jucate. Nici la capitolul assist-uri nu stă grozav, are doar 3. Mai mult, Tavi Popescu nu a marcat și a pasat decisiv în play-off-ul din Liga 1 în sezonul trecut.

Tavi Popescu, în tricoul celor de la FCSB/ FOTO: Imago Images

VIDEO. Mihai Stoica a dezvăluit cum a ajuns Elias Charamabous antrenor la FCSB: „Părea să fie ce era Protasov la momentul ăla”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.