Campionate

Ce număr va purta Kylian Mbappe în primul sezon la Real Madrid » Îl va schimba după un singur an

Kylian Mbappe (25 de ani), starul care tocmai a fost prezentat oficial de Real Madrid, va îmbrăca în primă fază tricoul cu numărul #9.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  luni, 03 iunie 2024

Kylian Mbappe (25 de ani), starul care tocmai a fost prezentat oficial de Real Madrid, va îmbrăca în primă fază tricoul cu numărul #9.

Presa din Franța anunță că noul fotbalist al Realului va îmbrăca în primul sezon tricoul cu numărul #9, rămas liber după ce Karim Benzema i-a părăsit pe „galactici” vara trecută.

Kylian Mbappe va prelua numărul #10, după plecarea lui Luka Modric

Kylian Mbappe va prelua numărul #10 din sezonul 2025/2026, adică după plecarea lui Luka Modric, care tocmai a semnat prelungirea pe încă un an. Anunțul oficial încă este așteptat. Fostul Balon de Aur urmează să împlinească 39 de ani în luna septembrie.

La fel a procedat și Cristiano Ronaldo, când sosea pe „Santiago Bernabeu” în 2009. Ar fi vrut să ia numărul #7, dar acesta îi aparținea marelui Raul, legenda clubului și căpitanul din acel moment. Ronaldo a îmbrăcat tricoul cu numărul #9 în primul sezon și a preluat #7-le un an mai târziu, după plecarea lui Raul.

Palmaresul lui Kylian Mbappe înainte de transferul la Real Madrid

  • O Cupă Mondială cu echipa națională a Franței
  • O Liga Națiunilor
  • 7 titluri de campion al Franței
  • 4 Cupe ale Franței
  • 5 Supercupe ale Franței
  • 2 Cupe ale Ligii
  • 1 Campionatul European Under-19

Mbappe este al șaptelea în ierarhia golgeterilor all-time din Ligue 1, fiind devansat de nume precum Delio Onnis, Herve Revelli sau Bernard Lacombe.

Cu siguranță Modric va continua pentru încă un sezon, nu sunt dubii legate de asta. Suntem foarte fericiți că putem să continuăm cu el pentru încă un sezon deoarece este unul dintre legendele grozave ale clubului, care are multe. De exemplu Zidane, pe care l-am văzut astăzi cu trofeul.
Florentino Perez, președinte Real Madrid

VIDEO. Fotbaliștii de la Real Madrid au sărbătorit alături de suporteri a 15-a Ligă a Campionilor din istoria clubului

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.