Liga 1

Mihai Stoica a arătat în direct la TV imaginea tulburătoare primită de la Tavi Popescu: „Asta i se plimba în picior”

Mihai Stoica, foto: captură YouTube Orange Sport

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 04 iunie 2024

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a oferit mai multe detalii tulburătoare despre accidentarea lui Octavian Popescu (21 de ani), cel care a fost operat cu succes luni la gleznă.

Jucătorul campioanei României a fost accidentat la gleznă în sezonul recent încheiat și ar fi trebuit să se opereze mai devreme, însă nu a făcut-o pentru a-și ajuta echipa. Luni seară, Mihai Stoica, oficialul roș-albaștrilor, a făcut câteva dezvăluiri uluitoare. În timpul intervenției pe care a suferit-o, medicii i-au extras o bucată de corp liber din picior, care îl împiedica să-și desfășoare activitatea în mod normal.

FOTO. Mihai Stoica, detalii despre accidentarea lui Tavi Popescu: „Mulți îl criticau că nu joacă”

Fotografia pe care i-a trimis-o Octavian Popescu lui Mihai Stoica, foto: captură YouTube Orange Sport

„Este ceva care nici măcar nu mi-a făcut bine să văd, a avut un corp liber inframaleolar, ceva i se plimba prin picior, dar e ceva care arată... Cam cât o falangă de deget. E chestia din recipient. Asta i se plimba prin picior.

Mulți îl criticau că nu joacă, că nu face, dar eu știu câte discuții am avut cu el și îl rugam să intre indiferent de cum este. Riscul nu era foarte mare, dar nu era el 100%, nici 50% nu era. Cu toate astea a jucat și a făcut-o foarte bine în play-off, când a contat. Pe Pantea îl pierdusem și nu aveam jucător U21.

Copilul ăsta şi-a dat viaţa, dar mulţi îl criticau, că nu ştiau ce se întâmplă cu el. Va lipsi între 4-6 săptămâni, începând de când se va antrena cu echipa, chiar acum îmi scria că acum poate păşi uşor. Poate deja călca pe picior. S-a operat în Belgia.

Cred că va lipsi în lunile iunie şi iulie. Ar fi excepţional să poată juca în turul al treilea din Liga Campionilor (n.r. - 6-7, respectiv 13 august)", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

VIDEO. Nicolae Grigore, anunț categoric: „Nu aș lucra în condițiile celor de la FCSB”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.