Nationala

Suporterii naționalei iau cu asalt Ghencea! Câte bilete s-au vândut pentru amicalul cu Bulgaria

Fani ai naționalei României pe stadion, foto: Imago

Articol de Romeo Ene  —  marți, 04 iunie 2024

România joacă în această seară penultimul amical înainte de Euro 2024 cu Bulgaria. Duelul va avea loc pe Stadionul Steaua și va începe la 21:30. Fanii echipei naționale au achiziționat un număr impresionant de bilete.

Se apropie turneul final din Germania, iar fanii echipei naționale simt momentul și vin să-și încurajeze favoriții în număr mare. Din informațiile GSP, pentru amicalul cu Bulgaria s-au vândut 18.500 de bilete, fără invitații.

Câți suporteri sunt așteptați la România - Bulgaria, penultimul amical înainte de Euro 2024

Stadionul Steaua are 31.254 de locuri, iar la startul partidei cu Bulgaria sunt așteptați peste 20.000 de suporteri, o cifră impresionantă ținând cont de faptul că partida se joacă în timpul săptămânii, la o oră destul de incomodă, iar adversarul nu este cel mai ofertant.

3 zile mai târziu, „tricolorii” primesc vizita naționalei din Liechtenstein, tot pe Stadionul Steaua, în ceea ce va reprezenta ultimul test înainte de Euro 2024. Începând de luni, 3 iunie, Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat faptul că tichetele sunt disponibile și la casele arenei Ghencea, programul fiind următorul:

Marți, 4 iunie: 12:00 – 21:30

Prețul biletelor este următorul:

35 lei – peluze

60 lei – tribune

400 de lei – zona VIP

+21 Foto
Antrenamentul de dinaintea amicalului România - Bulgaria / foto: Cristi Preda

Tot marți, selecționerul Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru această partidă amicală. A fost nevoit să renunțe la Denis Alibec și la Andrei Burcă din cauza unor probleme de ordin medical. Se încearcă recuperarea celor doi jucători pentru amicalul cu Liechtenstein. Vor fi apți, în schimb pentru Campionatul European, acolo unde România și-a propus să iasă din grupe.

Programul României la Euro 2024 » Când și cu cine jucăm în grupe

17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)

22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)

26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt)

Match Preview » România - Bulgaria, amical

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.