Nationala

I-am derutat și pe bulgari! Elevul lui Răzvan Lucescu, după egalul fără goluri: „Ne așteptam la altceva. Poate de asta au fost mai pasivi”

+57 Foto
România - Bulgaria 0-0 // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de Daniel Grigore, Andrei Petrescu, Răzvan Petrescu (video)  —  miercuri, 05 iunie 2024

Bulgarul Kiril Despodov, 27 de ani, elevul lui Răzvan Lucescu la PAOK, a comentat remiza albă cu România de la București, scor 0-0.

În ultimul an, echipe naționale precum Albania, Lituania, Muntenegru și Iran i-au învins pe bulgari. România, în penultimul meci de pregătire pentru Campionatul European din Germania, nu a reușit această ispravă.

A fost 0-0 în Ghencea, la capătul unei prestații sub așteptări a „tricolorilor”. Drăguș & compania au avut câteva ocazii, inclusiv un penalty, pe care l-a ratat Dennis Man, dar nu au putut puncta pe tabelă.

Prestația României i-a derutat și pe bulgari, care se așteptau la o altă exprimare a „tricolorilor”.

VIDEO. I-am derutat și pe bulgari! Kiril Despodov, după România - Bulgaria 0-0

>

Kiril Despodov, extremă dreapta legitimată la PAOK, proaspăta campioană a Greciei antrenată de Răzvan Lucescu, a afirmat la final:

„A fost un meci dificil, cu siguranță. Am dat totul, ce aveam mai bun. Poate că au fost puțin mai pasivi pentru că urmează EURO și nu voiau să se accidenteze. Este normal, nu trebuie să judecăm, pentru că este un meci amical și peste 10 zile începe Campionatul European. Ne așteptam la un meci mai dificil, într-adevăr, dar nici ușor nu a fost”.

Kiril Despodov este căpitanul naționalei Bulgariei, cu 48 de meciuri și 13 goluri la prima reprezentativă a vecinilor. Extrema în vârstă de 27 de ani a avut un sezon extrem de încărcat la PAOK, cu 47 de apariții și 13 goluri în campionat și Conference League.

Edi Iordănescu: „Procesul este important, va fi mai bine de la joc la joc”

După meci, selecționerul României, Edi Iordănescu, nu a părut îngrijorat. El s-a arătat încrezător că „tricolorii” vor arăta mai bine atât în proximul amical, cu Liechtenstein, dar mai ales în Germania, la Campionatul European.

„Toată lumea să înțeleagă că procesul este important. Avem tendința să analizăm jocul și rezultatul, dar procesul este important. Vă garantez că a fost unul bun, cu implicare totală! O să vedeți că de la joc la joc va fi mai bine. Jocul următor sunt sigur că va fi mai bine și am încredere că la primul joc de la EURO, cu Ucraina, va fi și mai bine”, a afirmat Iordănescu la PrimaSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.