Liga Campionilor

Corina Caragea, abordată de un superstar la finala Champions League » Replica fotbalistului a șocat-o: „Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine!”

+51 Foto
Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV, a avut parte de o întâlnire surprinzătoare cu Wesley Sneijder la finala Champions League, Real Madrid - Borussia Dortmund 2-0. Vedeta a fost uimită de ce i-a spus fotbalistul.

Articol de Andra Mocanu  —  miercuri, 05 iunie 2024

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV, a avut parte de o întâlnire surprinzătoare cu Wesley Sneijder la finala Champions League, Real Madrid - Borussia Dortmund 2-0. Vedeta a fost uimită de ce i-a spus fotbalistul.

Printre spectatorii VIP ai finalei Champions League dintre Real Madrid și Borussia Dortmund s-a numărat și Corina Caragea, cunoscuta prezentatoare a știrilor sportive de la PRO TV. Jurnalista și-a petrecut seara într-o companie deosebită, având ocazia să se întâlnească cu legende ale fotbalului precum Alessandro Del Piero, Wesley Sneijder și Predrag Mijatovic.

Corina Caragea, abordată de Wesley Sneijder pe stadion la finala Champions League

Un moment special al serii a fost întâlnirea neașteptată cu Wesley Sneijder, care a surprins-o pe jurnalistă abordând-o în limba română. Cei doi s-au cunoscut la București, în cadrul tragerii la sorți a grupelor Euro 2020, un eveniment pe care Corina Caragea l-a prezentat alături de Pedro Pinto. Wesley Sneijder și-a amintit imediat de acea ocazie și a început un dialog în română, limbă pe care a învățat-o parțial datorită prietenului său Cristi Chivu.

Chivu, cunoscut pentru relațiile strânse cu colegii săi, s-a ocupat să-i învețe câteva cuvinte românești și pe Zlatan Ibrahimovic sau Rafael van der Vaart. Această întâlnire a adăugat un plus de farmec unei seri deja speciale pentru Corina Caragea, care a fost martoră la unul dintre cele mai așteptate meciuri din fotbalul european.

„«Ce faci?», mi-a zis în română Wesley Sneijder, de pe scaunul de lângă mine la finala Champions League. Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine! Chivu l-a învățat română pe marele fotbalist care ne-a surprins pe toți cei care stăteam aproape… pe acoperișul stadionului Wembley. Când mi-am cumpărat biletul, nici nu îmi trecea prin cap lângă cine o să urmăresc meciul, ronțăind floricele de porumb.

Tot la Londra l-am întâlnit și pe Alessandro Del Piero, un alt fotbalist imens, din echipa mea preferată a Italiei. Oldies, but goldies! A apărut fix în timp ce mâncam un tiramisu într-un restaurant, înainte de meci. Și tot înainte de meci, mi-a ieșit în cale Mijatović. Care este fotbalistul pe care ați vrea să îl întâlniți?”, a scris Corina Caragea pe rețelele de socializare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.