Euro 2024

Cât îi costă pe „tricolori” cazarea la Euro 2024 » Surpriză: Franța are al 2-lea cel mai ieftin hotel

Hotelul la care vor locui tricolorii la Wurzburg / Foto: GSP.RO

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 05 iunie 2024

„Tricolorii” vor sta la Wurzburg, în hotelul Melchiorpark, unde prețul unui apartament este de 263 de euro pe noapte. România este pe locul 15 în ierarhia celor 24 de participante. În cel mai scump loc s-a cazat Austria, în Berlin, cu 1.262 de euro pe noapte, iar cel mai ieftin, Georgia, cu 128,5 euro pe noapte.

Mai sunt 9 zile până la startul Euro 2024. Delegațiile celor 24 de participante la turneul final din Germania își vor lua cât de curând în primire cartierele generale.

Tricolorii vor fi cazați la Melchiorpark cu 263 de euro pe noapte

Agenția Urlaubstracker.de a analizat prețurile camerelor în care vor locui jucătorii prezenți la Euro și, în funcție de acestea, a stabilit și o ierarhie.

„Tricolorii” se află pe poziția a 15-a, din 24. Ei vor sta la Wurzburg, în hotelul Melchiorpark, unde un apartament costă 263 de euro pe noapte.

Din grupa noastră, mai scump decât jucătorii lui Edi Iordănescu plătesc la cazare slovacii, locul 10, și belgienii (15). Primii și-au ales drept cartier general Hyatt Regency, din Mainz, unde cazarea îi costă 530 de euro pe noapte.

Doar ucrainenii stau mai ieftin decât noi, cu 231,50 euro pe noapte

Prețurile hotelurilor la care vor fi cazate cele 24 de participante la Euro 2024
Prețurile hotelurilor la care vor fi cazate cele 24 de participante la Euro 2024
Prețurile hotelurilor la care vor fi cazate cele 24 de participante la Euro 2024

La rându-le, Kevin de Bruyne și colegii săi vor sta cu 303 euro pe noapte la Schlosshotel Monrepos, din Ludwigsburg. Ucraina, locul 17, va locui în Wiesbaden/Taunusstein, la Légere-Hotel. Prețul unei suite: 231,50 euro pe noapte.

Cea mai scumpă cazare o plătește reprezentativa Austriei. Fotbaliștii pregătiți de Ralf Rangnick vor fi cazați în Schlosshotel Grunewald, din Berlin, unde un apartament costă 1.262 de euro pe noapte!

Francezii au renunțat la lux. S-au cazat un pic mai bine decât georgienii

La polul opus se află naționala Georgiei. Calificată târziu, abia după play-off-ul cu Grecia, reprezentativa condusă de Willy Sagnol a avut și mai puțin timp la dispoziție să-și caute un hotel bun. Astfel că s-a mulțumit cu Best Western Plus Park Hotel din Velbert, unde o suită costă 128,50 euro pe noapte.

Marea surpriză este naționala Franței, care a optat pentru un hotel ieftin, la Paderborn. Pe „Les Bleues”, un apartament la Park Hotel & Spa Bad Lippspringe îi costă (numai) 166,50 de euro pe noapte.

În schimb, ce n-a reușit să afle „Urlaubstracker.de” este cât plătesc Albania, la SportCentrum Kaiserau, din Kamen, și mai ales Germania! Gazdele turneului final vor locui la Adidas Home Ground, din Herzogenaurach, și, se pare, se vor bucura de un tarif special.

VIDEO. Edi Iordănescu a analizat amicalul României cu Bulgaria: „A fost un meci util pentru noi” + Ce și-ar fi dorit de la elevii lui: „Aș fi vrut să avem un alt ritm”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.