Liga 2

Corvinul, lovitură pe piața transferurilor! Fostul campion cu CFR Cluj vine pentru Europa

Roger (dreapta), foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 05 iunie 2024

Corvinul Hunedoara continuă achizițiile pentru Europa după câștigarea Cupei României Betano. Trupa lui Florin Maxim (43 de ani) a anunțat transferul lui Roger (28 de ani), fostul mijlocaș al Universității Cluj.

Clubul a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare. Roger este un jucător cu experiență la nivelul Superligii. A evoluat deja pentru UTA Arad, CFR Cluj și U Cluj.

Roger a semnat cu Corvinul Hunedoara

Suntem fericiți să anunțăm faptul că Roger Junio va evolua în tricoul echipei noastre!
Mijlocașul ofensiv brazilian, care are în palmares două titluri de campion în Letonia şi unul în România, peste 100 de meciuri în Superliga şi 21 de evoluţii în cupele europene, se alătură Corvinului sub formă de împrumut.
Bun venit, Roger și multă baftă!

- comunicat FC Corvinul 1921 Hunedoara

Roger a semnat cu Corvinul Hunedoara, foto: Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Roger are peste 100 de meciuri în Superliga și a fost campion cu CFR Cluj în sezonul 2021-2022. El va fi împrumutat la formația din Liga 2 și este văzut drept un jucător care o poate ajuta pe Corvinul în preliminariile cupelor europene. El a jucat 20 de meciuri în sezonul trecut pentru U Cluj în toate competițiile.

Roger a evoluat și în grupele Conference League pentru CFR Cluj, după ce ardelenii au câștigat titlul în 2022. Cele mai multe prezențe le-a avut în tricoul celor de la UTA Arad, 69. De altfel, arădenii l-au adus în fotbalul românesc pe Roger, care a mai evoluat pentru Vila Nova, Kastrioti, Riga și Al Taraji.

Această mutare vine în ziua în care formația din Liga 2 a anunțat că nu va mai juca la Sfântu Gheorghe, ci la Sibiu. Pe 18 iunie va afla Corvinul adversarul din Europa League. În cazul în care nu va trece mai departe, va evolua în Conference League. Roger a fost adus pentru a da o mână de ajutor în cupele europene. În campionat, trupa lui Florin Maxim nu știe dacă va avea drept de promovare în sezonul viitor.

VIDEO. GSP LIVE » Raul Rusescu: „Eu zic că Edi rămâne selecționer și după Euro, indiferent de rezultatul pe care îl obținem”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.