Campionate

Seara triplelor » Rrahmani a asistat de pe gazon la show-ul lui Haaland + Spania a reușit scorul zilei

Erling Haaland a înscris de 3 ori în Norvegia - Kosovo // foto: Twitter

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 06 iunie 2024

Norvegia a învins selecționata din Kosovo într-un meci amical disputat la Oslo, scor 3-0, hat-trick Erling Haaland # Spania a reușit scorul serii în amicalele internaționale, 5-0 cu Andorra, triplă și aici, semnată de Mikel Oyarzabal.

Campionatul European se apropie cu pași repezi, doar 8 zile ne despart de spectacolul fotbalistic din Germania. Până atunci, echipele naționale, calificate sau nu la turneul final, dispută meciuri de pregătire.

Albion Rrahmani și Krasniqi, martori la tripla lui Erling Haaland în Norvegia - Kosovo

Un duel intrigant, chiar dacă a pus față în față două selecționate care nu au prins biletele pentru EURO 2024, a fost Norvegia - Kosovo. La oaspeți, atacantul rapidist Albion Rrahmani a jucat 55 de minute, fiind introdus în luptă în minutul 35 pentru a-l înlocui pe accidentatul Valon Berisha.

În acel moment, norvegienii conduceau cu 1-0, gol Erling Haaland în minutul 15. În repriza secundă, vârful lui Manchester City și-a definitivat tripla, cu reușite în minutele 70 și 75.

Celălalt rapidist din echipa kosovară, Ermal Krasniqi, la un pas de transferul la Sparta Praga, a rămas tot meciul rezervă.

Tot cu 3-0 a câștigat seara trecută și Franța, în compania Luxemburgului. Kylian Mbappe a înscris un gol și a pasat decisiv la celelalte două, semnate de Randal Kolo Muani și Jonathan Clauss.

Spania a reușit scorul serii: 5-0 cu Andorra

Scorul serii l-a stabilit, însă, Spania. Elevii lui Luis de la Fuente au înscris de 5 ori contra celor din Andorra. Consemnăm și aici un hat-trick, semnat de Mikel Oyarzabal, atacantul celor de la Real Sociedad.

Realizarea lui este cu atât mai impresionantă având în vedere că el a intrat pe teren la începutul reprizei secunde și a punctat de 3 ori în numai 28 de minute: '53, '66, '73.

Ayoze Perez (minutul 24) și Ferran Torres (81) au înscris celelalte două goluri ale Furiei Roja, care a turat motoarele în perspectiva Campionatului European.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.