Euro 2024

Harry Maguire, incert pentru lotul Albionului

Harry Maguire / foto: Imago Images

Articol de Oana Dușmănescu  —  joi, 06 iunie 2024

Harry Maguire (Manchester United) nu este sigur că va face deplasarea alături de echipa Angliei la Campionatul European din Germania, fiind unul dintre cei trei selectați de Gareth Southgate care se pregătesc în afara lotului.

Maguire (31 de ani) nu a mai jucat încă din aprilie, din cauza unei accidentări la gambă, după care, se pare, nu s-a refăcut în totalitate.

Fundașul lui United nu s-a antrenat azi alături de colegii săi din lotul Angliei, anunță The Sun.

Selecționerul Gareth Southgate l-a inclus, în luna mai, printre cei 33 de fotbaliști din lotul lărgit al Angliei. în speranța că se va recupera înaintea primului meci pe care elevii lui îl vor susține la Euro 2023, duminică, 16 iunie, împotriva Serbiei (Grupa C).

Maguire a lipsit și luni de la partida amicală pe care Anglia a disputat-o cu Bosnia și Herțegovina și nu va intra pe teren nici mâine, în meciul de pregătire împotriva Islandei, ce se va disputa pe stadionul Wembley.

Nici Luke Shaw (Manchester United) și nici Lewis Dunk (Brighton) nu au participat la antrenament alături de lorul Angliei..

Southgate i-a mai trimis acasă pe James Maddison (Tottenham Hotspur) și pe Curtis Jones (Liverpool), deși Maddison ar fi trebuit să fie pe teren la partida cu islandezii.

Maddison, primul jucător din lotul lărgit care a părăsit echipa s-a declarat devastat de decizia lui Gareth Southgate, promițând însă că, într-o bună zi, se va întoarce să reprezinte culorile Angliei într-o mare competiție internațională.

La competiția care va debuta vineri, 14 iunie, în Germania, Anglia va juca în Grupa C, alături de Serbia, Danemarca și Slovenia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.