Liga 2

Reacția lui Mititelu, când a auzit ce a spus Claudiu Niculescu în „războiul Craiovelor”: „Caracter și bărbăție, nu lașitate!”

Claudiu Niculescu va avea ca obiectiv readucerea Voluntariului în prima ligă

Articol de Cezar Titor  —  joi, 06 iunie 2024

Adrian Mititelu (56 ani), patronul celor de la FCU Craiova, formație proaspăt retrogradată în al doilea eșalon, a elogiat declarațiile lui Claudiu Niculescu, cel care a transmis azi că „Universitatea este FCU, echipa lui Adrian Mititelu”.

Prin intermediul rețelelor de socializare, „boss”-ul din Bănie i-a transmis un mesaj fostului atacant oltean, exprimându-și dorința de a îl vedea, la un moment dat, pe „Clau-gol” la conducerea echipei sale.

Claudiu Niculescu: „Universitatea Craiova este FCU”

Fostul atacant a evoluat în Bănie între 1998 și 2001, apoi a plecat la Dinamo, unde a reușit să câștige trei titluri, trei Cupe ale României și o Supercupă. 93 partide și 41 goluri sunt cifrele lui Niculescu pentru FC Universitatea Craiova (echipă dezafiliată în 2011).

Claudiu Niculescu, fost idol în Oltenia

„Craiova, care dintre ele? Eu am jucat la FCU. Nu vreau să supăr pe nimeni, am mai spus-o și vreau să repet. Universitatea Craiova este echipa lui Adrian Mititelu, acolo am jucat. Nu vreau să se simtă lezați cei de la CSU, îi respect și pe ei, pe domnul Rotaru, se investesc foarte mulți bani acolo.

Clubul este stabil, puternic, se luptă la titlu an de an. Asta este benefic campionatului intern, însă eu consider că Universitatea este FCU”, a spus „Lunetistul” la emisiunea Fotbal Club, realizată de Digi Sport.

Astăzi, Niculescu a devenit în mod oficial noul antrenor al celor de la Voluntari, echipă alături de care a câștigat Cupa și Supercupa României în anul 2017.

Mititelu îl aplaudă pe Claudiu Niculescu: „Ai dat dovadă de caracter și bărbăție”

„Mulțumim, Claudiu! Ai dat dovadă de caracter și bărbăție, în vremuri în care cei mai mulți dintre foștii jucători și oficiali ai acestui club dovedesc amnezie și lașitate! Într-o zi, sunt convins că vei antrena echipa pentru care ai jucat, FCU!”, a transmis, prin intermediul rețelelor de socializare, patronul oltenilor.

Adrian Mititelu și Claudiu Niculescu vor fi rivali în Liga a 2-a, atât FCU Craiova, cât și FC Voluntari retrogradând la finele acestui sezon de Superligă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.