Liga 2

Adrian Mititelu l-a făcut PRAF pe Gigi Becali: „Mi-a făcut o ofertă rușinoasă! Nu mai vorbesc cu «Ferguson»”

Adrian Mititelu

Articol de Romeo Ene  —  vineri, 07 iunie 2024

Adrian Mititelu (56 de ani), patronul celor de la FCU Craiova, a avut un mesaj dur pentru Gigi Becali (65 de ani), finanțatorul FCSB-ului. Conducătorul oltenilor s-a simțit jignit de o ofertă primită din partea acestuia.

Mititelu a ținut să-l ironizeze pe Becali pentru oferta pe care i-a făcut-o pentru William Baeten (27 de ani). Acesta i-a oferit 200.000 de euro, sumă considerată foarte mică de către patronul echipei din Liga 2. Mititelu a mai avut un schimb dur de replici cu Becali la finalul lunii mai. Atunci, patronul campioanei României explicase faptul că Bauza nu este un jucător care se poate impune la FCSB. Mititelu menționa atunci faptul că a refuzat două milioane în schimbul lui Bauza, chiar de la Gigi.

Adrian Mititelu, „la cuțite” cu Gigi Becali: „FCSB a făcut o ofertă rușinoasă”

„Pentru Bauza am primit o întrebare, am dat un răspuns și acum vedem ce se va întâmpla. Pentru Baeten am primit o ofertă rușinoasă din România, chiar dacă am retrogradat. FCSB a făcut propunere care mi s-a părut neserioasă. Nu am ajuns la discuții și nu o voi face, chiar dacă oferă cât am vrut eu.

Nu mai vorbesc cu «Ferguson» (n.r. – Gigi Becali), pentru că a spus o astfel de cifră. M-am simțit jignit. Nu cred că Baeten ar fi vrut el să meargă la FCSB. Sunt convins că acești jucători pot să facă față la o echipă care va câștiga campionatul.

William Baeten (dreapta), foto: Imago Images

200.000 de euro pentru Baeten…. Este unul dintre cei mai profesioniști jucători pe care i-am cunoscut. Are o capacitate de efort uriașă. Face faza defensivă ca nimeni altul. Joacă pe 4-5 poziții. E de picior stâng, dar lovește bine și cu dreptul. Este foarte serios la antrenament. În ultimul an nu a jucat grozav, pentru că a avut probleme de familie. Are 27 de ani și poate fi foarte bun pentru campionatul românesc. A fost folosit și fundaș stânga și nu a jucat rău”, a explicat Mititelu, pentru ProSport.

E unul care nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el. De ce nu se mai fac transferuri pe ruta FCU - FCSB? Așa a zis Mititelu?

- Gigi Becali, pe 21 aprilie

Mijlocașul belgian a marcat 6 goluri și a oferit 3 pase decisive pentru FCU Craiova în 34 de meciuri în sezonul recent încheiat de Superliga.

550.000 de euroe cota lui William Baeten, potrivit Transfermarkt

VIDEO. Edi Iordănescu, despre situația medicală a lui Alibec: „Sunt șanse să se recupereze în câteva zile”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.