Campionate

Davide, fiul lui Carlo Ancelotti, a primit o ofertă pentru a antrena în Premier League » N-a stat pe gânduri în luarea deciziei

+14 Foto
Davide, alături de Carlo Ancelotti

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 07 June 2024

Davide Ancelotti (34 de ani), antrenorul secund de la Real Madrid, e dorit de Leicester și Reims.

Fiul lui Carlo Ancelotti a început cariera în antrenorat și e secund la Real Madrid, proaspăta campioană a Europei. Davide vrea să treacă la nivelul următor și să devină principal, dar nu din acest an.

Davide Ancelotti le-a refuzat pe Leicester și Reims

Davide Ancelotti a primit două oferte, de la Leicester și Reims, dar a refuzat, potrivit Relevo. El vrea să mai rămână un an la Real Madrid ca secund al lui Carlo, abia apoi să devină A1 la o echipă importantă.

Fiul lui Ancelotti e al doilea om ca importanță în staff-ul lui Real Madrid. El joacă un rol activ în pregătirea meciurilor și își ajută tatăl cu sfaturi în timpul partidelor. Are momente când iese la margine și le dă indicații vedetelor îmbrăcate în tricoul alb. Sezonul viitor va fi al șaselea la Madrid, el a mai fost preparator fizic în primul mandat al lui Don Carlo.

A revenit ca secund, în 2021, când tatăl lui a acceptat oferta lui Perez. Și Davide a atras deja atenția altor cluburi care îl vor ca „principal”. A fost abordat din Premier League și Ligue 1, de Leicester, respectiv Reims. Ambele au rămas fără antrenor la finalul sezonului trecut și caută un nou tehnician.

Davide Ancelotti, fiul lui Carlo Ancelotti și antrenorul secund de la Real Madrid/ foto Imago Images

Leicester l-a pierdut pe Enzo Maresca, cel care a plecat la Chelsea pentru 10 milioane de euro. Iar Reims l-a demis pe Will Still, antrenorul care a impresionat, deși nu avea licența PRO.

VIDEO. Fotbaliștii de la Real Madrid au sărbătorit alături de suporteri a 15-a Ligă a Campionilor din istoria clubului

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.