Liga 1

Gigi Becali n-a vrut să dea 500.000 de euro pe el în iunie 2023. Acum poate semna cu altă echipă din Superliga

Gigi Becali

Articol de Eduard Apostol  —  Saturday, 08 June 2024

U Cluj a reluat discuțiile cu Mamadou Thiam, 29 de ani, în condițiile în care are o listă impresionantă cu atacanți din Portugalia, Franța, Serbia, Croația și Superliga română.

U Cluj este cea mai activă grupare din Liga 1 pe piața transferurilor. Până acum s-au rezolvat cinci mutări, în mai multe compartimente. Ultimul este fundașul dreapta Radu Boboc, 25 de ani, așa cum a informat GSP.ro.

Ardelenii vor să transfere trei atacanți!

În afara jucătorului provenit de la FC Voluntari, recent retrogradată, „Șepcile roșii” i-au mai adus pe Dorin Codrea (26 de ani, mijlocaș central, Concordia Chiajna), Ovidiu Popescu (30 de ani, mijlocaș central, FCSB), Vadim Rață (31 de ani, mijlocaș central, FC Voluntari) și Iulian Cristea (29 de ani, stoper, Rapid). Și nu se vor opri aici!

Mai ales că U Cluj vrea să aducă trei atacanți în acest mercato! Vârfurile lipsesc din formația lui Ioan Ovidiu Sabău, după plecarea lui Daniel Popa (300.000 de euro clauza, FCSB) și cea a lui Federico Anselmo (i-a expirat angajamentul).

Gigi Becali a plătit 300.000 de euro pentru Daniel Popa, dar nu 500.000 de euro pentru Mamadou Thiam

Următorii pe lista de transferuri sunt atacanții. Chiar dacă se așteaptă un răspuns favorabil și din partea lui Raul Opruț, așa cum a anunțat GSP.ro, care caută să își închidă contractul în Belgia, cu Kortrijk.

„Cu atacanții e mai complicat. Și ca scouting, și ca negocieri. Dar vom rezolva”, au transmis oficialii ardelenilor. Pe lângă Jovan Markovic, 23 de ani, de care Gazeta Sporturilor a scris că sunt discuții de a-l aduce, fie și ca transfer temporar, de la Universitatea Craiova, U Cluj a reluat convorbirile pentru readucerea lui Mamadou Thiam, 29 de ani. Un vârf care a dat randament pe malul Someșului, tot în tricoul alb-negrilor.

Totuși, vara trecută, senegalezul cu pașaport francez a căutat un contract mai avantajos financiar și a plecat în Emirate, la Al Arabi. Care a plătit clauza de 500.000 de euro, ceea ce Gigi Becali n-a dorit!

Patronul FCSB a plătit deunăzi clauza de 300.000 de euro pentru Daniel Popa, tot de la U Cluj, dar vara trecută l-a dorit pe Thiam, însă n-a mers până la capăt cu demersul său.

Cei de la U Cluj vor să rezolve cel puțin 80 la sută din lotul lui Neluțu Sabău până la reunirea din 17 iunie.

650de mii de euro este cota lui Thiam pe transfermarkt

33de meciuri a bifat Thiam pentru U Cluj, marcând de 11 ori și având și un assist

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.