Nationala

Florinel Coman a remarcat singurul detaliu pozitiv, după ce România s-a făcut de râs cu Liechtenstein: „E cel mai important lucru”

Florinel Coman (25 de ani), extrema stângă de la FCSB, a tras concluziile, după remiza rușinoasă din meciul România - Liechtenstein.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  Friday, 07 June 2024

Florinel Coman (25 de ani), extrema stângă de la FCSB, a tras concluziile după remiza rușinoasă din meciul România - Liechtenstein, scor 0-0.

Chiar dacă și-au creat o mulțime de ocazii, „tricolorii” nu au reușit să marcheze, iar partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

La finalul meciului, Florinel Coman s-a declarat dezamăgit de rezultat și a spus care este singurul lucru bun cu care România rămâne din acest meci: niciun jucător nu s-a accidentat.

Florinel Coman, după ce România a remizat cu Liechtenstein: „Cel mai important lucru este că nimeni nu a ieșit accidentat”

„Este un eșec într-un amical, știam ce ne va aștepta, că se vor închide. Din păcate, nu am marcat în ocaziile create în primele 15 minute. Dacă marcam, altul era rezultatul. Cel mai important lucru este că nimeni nu a ieșit accidentat.

Va fi un Campionat European, suntem fericiți că am ajuns până în acest punct, sperăm să îi facem fericiți pe români. La antrenamente suntem bine, toți ne-am pregătit exemplar. În seara asta ceva nu a funcționat în ultimii 15 metri, nu știu, nu am reușit să marcăm. Sunt supărat, nu afectat, este un meci amical până la urmă.

Vom vedea ce se va întâmpla în oficaile. Am ajuns la Euro după atâta timp și trebuie să fim focusați”, a spus Florinel Coman, la Digi Sport.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din România - Liechtenstein: ce mesaje au afișat ultrașii

+53 Foto
România - Liechtenstein, meci amical / foto: Raed Krishan
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.