Nationala

George Pușcaș merge pe mâna norocului la Euro: „Avem nevoie de mai multă șansă, voi transpira tricoul”

George Pușcaș, după România - Liechtenstein 0-0/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Cezar Titor  —  vineri, 07 iunie 2024

George Pușcaș (28 de ani), integralist în România - Liechtenstein, a oferit primele reacții după remiza albă a României în fața locului 202 FIFA.

De-a lungul partidei de pe stadionul Steaua, Pușcaș a irosit mai multe ocazii importante de gol, declarând că se va revanșa în Germania.

George Pușcaș: „Avem nevoie de mai multă șansă în fața porții”

Nici noi nu ne așteptam la acest rezultat, am vrut să marcăm. Ei s-au dublat, s-au triplat, a fost greu să pătrundem. Astăzi nu ne-a ieșit, însă trebuie să continuăm pe drumul nostru. Grupul acesta unit a arătat meciuri bune, unitate, suflet, iar eu cred că de asta trebuie să ne agățăm și să mergem încrezători la Campionatul European”, a spus atacantul lui Edi Iordănescu, imediat după fluierul final al „cavalerului în negru”.

11 goluri a marcat Pușcas în tricoul naționalei României, iar acesta speră ca acest număr să crească în urma celor trei partide din Germania: „Avem nevoie de mai multă șansă în fața porții, de mai multă concentrare și noroc. Am avut extrem de multe șuturi și nu am reușit să marcăm. Sper să avem mai multă șansă la EURO și să fim mai eficienți în fața porții”.

+53 Foto
România - Liechtenstein, meci amical / foto: Raed Krishan

Cu mai puțin de zece zile până la debutul „tricolorilor” la turneul final, vârful celor de la Bari a declarat că începe să simtă presiunea unui asemenea moment: „Mai sunt zile până la turneul final, nu este varianta noastră finală. Eu am încredere în tot staff-ul: ne vor aduce la un nivel egal pe toți, asta s-a și încercat în aceste partide de pregătire. Încep să simt emoții ușor, sper să fie o emoție pozitivă. Este un moment important pentru România. Sper să pot transforma această presiune în prestații bune acolo”.

Avem un grup unit și ar trebui să avem încredere în noi indiferent de adversar. Asta ne-a făcut și în calificări să ținem steagul sus. Promit că voi da totul pe teren la Campionatul European, voi transpira tricoul și voi fi pregătit atât fizic, cât și psihic.
- George Pușcaș, atacant România

VIDEO. Ce s-a întâmplat la finalul partidei dintre România și Liechtenstein

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.