Nationala

Presa din Ucraina, reacție incredibilă după România - Liechtenstein. Ce spune înainte de debutul la Euro: „Rușinos! Fără scuze”

România - Liechtenstein, meci amical / foto: Raed Krishan

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 08 iunie 2024

România a remizat cu Liechtenstein, scor 0-0, în ultimul amical înainte de EURO 2024. Presa din Ucraina a stat cu ochii pe „tricolori”, înainte de debutul la turneul final din Germania.

România va juca împotriva Ucrainei pe 17 iunie, în primul meci de la EURO pentru naționala lui Edi Iordănescu. Cu 10 zile înainte de debutul la turneul final, România a remizat cu Liechtenstein, iar ucrainenii au fost de părere că „tricolorii” s-au făcut de râs.

Presa din Ucraina notează: „România s-a făcut de rușine”

Naționala României s-a făcut de rușine în meciul de acasă cu Liechtenstein. La București, echipa lui Edward Iordănescu nu a reușit să înscrie în fața modestei Liechtenstein, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor zero la zero. Singurul lucru care îl justifică pe selecționer este decizia de a experimenta cu formația.

În acest meci, Iordănescu a testat mai multe rezerve”, au scris ucrainenii de la football24.ua.

„România nu are scuze după remiza cu Liechtenstein”

De asemenea, ucrainenii au remarcat și echipa folosită de Iordănescu. Selecționerul a trimis în teren mai multe rezerve, dar presa din Ucraina crede că nu ar trebui ca acest lucru să fie o scuză pentru rezultatul din Ghencea.

+53 Foto
România - Liechtenstein, meci amical / foto: Raed Krishan

România, rivala Ucrainei în grupa de la Euro 2024, a susținut ultimul meci amical înainte de Campionatul European. Românii au ales un adversar probabil mai slab - echipa națională a Liechtensteinului. Cu toate acestea, este puțin probabil ca jocul arătat de naționala României să mulțumească atât fanii, cât și echipa.

Românii au jucat într-o formație experimentală, dar acest lucru nu poate fi o scuză într-un meci cu un astfel de adversar. Gazdele s-au agățat de poarta adversă aproape tot meciul, dar nu au reușit să împingă cel puțin un gol în poartă - scorul final a fost 0:0”, a scris ua-football.

România - Liechtenstein, meci amical / foto: Raed Krishan

România - Liechtenstein 0-0. Bogdan Racovițan, declarații la final: „Nu suntem mulțumiți de rezultat, dar rămânem pozitivi în continuare”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.