Nationala

A predat armele: „Jucătorii naționalei, ca niște amatori. Nu mai am așteptări la EURO”

+53 Foto
România a remizat cu Liechtenstein, foto: Raed Krishan

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 08 iunie 2024

Gabi Balint (61 de ani), fostul mare internațional, a vorbit în termeni duri despre remiza echipei naționale cu Liechtenstein, în ultimul amical înainte de EURO 2024.

România nu a reușit să învingă naționala clasată pe locul 202, iar Balint a fost extrem de nemulțumit de joc, unul previzibil în viziunea sa. L-a criticat și pe Florinel Coman (26 de ani), atacantul FCSB-ului, pentru evoluția modestă și a anunțat faptul că nu mai are nicio așteptare la turneul final din Germania, acolo unde România va debuta pe 17 iunie cu Ucraina.

Gabi Balint, discurs dur după România - Liechtenstein 0-0: „N-am fost în stare”

+53 Foto
România - Liechtenstein, meci amical / foto: Raed Krishan

„Au fost niște ocazii pe care le-am tratat ca niște amatori. Au abuzat de centrări, aiurea. Puteam să încerce niște combinații. M-a surprins că n-am fost în stare să driblăm un adversar. Totuși, erau adversari… Hai să nu le zicem amatori, dar… Adversari cu valoare modestă și să nu poți să-i depășești. Așteptam mai mult de la toți.

Gabi Balint

Coman a jucat, dar n-a reușit mai nimic, e prea puțin pentru echipa națională. Când o să dea un randament ca la echipa de club? Chiar nu putem să dăm un gol cu Liechtenstein? E rușinos, într-adevăr, dar ne gândim la meciurile de la Europene. Acolo vom fi dominați, poate vom reuși să ieșim pe contraatac și să marcăm din puținele ocazii. Nu-ți dă nicio speranță, nu mai am așteptări, merg la ce o fi”, a declarat Gabi Balint, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Pentru România urmează primul meci de la Campionatul European din Germania. Duelul cu Ucraina va avea loc pe 17 iunie, la Munchen. Viitoarea noastră adversară a pierdut aseară pe terenul Poloniei, scor 1-3. România se află în grupa E la EURO, alături de Belgia, Slovacia și Ucraina. Primele două clasate se califică în optimile competiției.

VIDEO. Imagini de la sfârșitul meciului România - Liechtenstein » Cum au reacționat suporterii

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.