Liga 1

Golgheterul lui Dinamo și-a luat rămas-bun de la echipă: „Va fi mereu în inima mea, a fost o călătorie infernală”

Goncalo Gregorio (centru), foto: Facebook Dinamo București

Articol de Romeo Ene  —  Saturday, 08 June 2024

Dinamo s-a despărțit de golgheterul echipei din sezonul trecut. Goncalo Gregorio (28 de ani) și-a luat rămas bun de la colegi și fani printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Vârful portughez a stat un an la Dinamo. A fost legitimat vara trecută, după ce evoluase ultima oară la Leira, formație din liga a treia portugheză. A înscris 8 goluri pentru „câini”, fiind golgheterul echipei, la egalitate cu Dennis Politic. Gregorio este unul dintre cei 6 jucători de care dinamoviștii s-au despărțit până în acest moment și a avut un mesaj emoționant.

Goncalo Gregorio, la despărțirea de Dinamo: „A fost o plăcere să joc aici”

„Pe măsură ce toate poveștile vin și pleacă, aceasta s-a încheiat. Mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au oferit această oportunitate, atât antrenorilor și staff-ului tehnic pe care i-am avut, cât și oamenilor care au crezut în mine.

A fost o plăcere să joc pentru acest club mare, care va fi mereu în inima mea. A fost un sezon dificil cu o echipă cu totul nouă și sunt fericit să realizez mai mult de 40 de meciuri, marcând 8 goluri și oferind 2 pase decisive, ajutând clubul să atingă obiectivul principal al sezonului.

Mulțumesc, de asemenea, tuturor oamenilor care m-au primit cu brațele deschise și cu zâmbetul pe buze, tuturor suporterilor care sunt mereu alături de club și în special coechipierilor mei pe care îi voi purta cu mine toată viața. A fost o călătorie infernală”, a scris Goncalo Gregorio, pe rețelele de socializare.

Fotografia postată de Goncalo Gregorio, foto: Instagram

Gregorio a fost unul dintre jucătorii pe care Zeljko Kopic s-a bazat în sezonul trecut. El a evoluat în 39 de partide pentru alb-roșii. A concurat pe post la Dinamo cu Hakim Abdallah și Astrit Selmani. Cei doi au fost păstrați de către tehnicianul croat.

Rămâne de văzut dacă Gregorio va continua în România sau va alege o altă provocare. Vineri, un alt fost jucător al lui Dinamo, Neluț Roșu, a semnat în Superliga cu Oțelul Galați.

VIDEO. Nicolae Stanciu va purta tricoul cu numărul 21, cel al lui Olimpiu Moruțan, la EURO 2024

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.