Diverse

Adrian Porumboiu, devastator după ce nu a mai fost chemat să arbitreze meciul de retragere al Generației de Aur: „Gică Popescu este un nesimțit! Balaj era UTC-ist...”

+46 Foto
Fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu (73 de ani) l-a criticat în termeni duri pe „centralul” Radu Petrescu (40 de ani), pentru că nu l-a eliminat pe Joyskim Dawa (27), stoperul de la FCSB, în minutul 24 al meciului cu Petrolul, scor 2-2.

Articol de Cezar Titor  —  sâmbătă, 08 iunie 2024

Adrian Porumboiu, fost mare arbitru și patron al celor de la FC Vaslui, l-a criticat în termeni duri pe Gică Popescu, extrem de implicat în organizarea „balului de adio” al Generației de Aur, eveniment ce a doborât recordul de asistență pe Arena Națională pe data de 25 mai.

Inițial a fost chemat să oficieze partida, însă Ion Crăciunescu și Cristi Balaj au fost „cavalerii în negru” pe gazonul celui mai mare stadion al țării. Ionel Ganea, fostul atacant al „tricolorilor”, a pornit seria de critici la adresa fostului căpitan al Barcelonei, actualmente președinte al Farului.

Adrian Porumboiu, atac la adresa lui Gică Popescu

„Gică Popescu este un nesimțit! Am fost sunat de Crăciunescu să vin, înțelegerea fiind să arbitrăm fiecare câte o repriză. Am acceptat, însă apoi nu știu exact ce s-a întâmplat, nu am mai fost contactat. Ca fotbalist, Gică Popescu a fost uriaș, însă ca om, este un nesimțit! Eu am fost domn cu el, l-am și ajutat în 2012.

După partida de pe Arena Națională, am vorbit cu Gică Popescu prin mesaje, iar el mi-a spus că nu și-a mai dorit Crăciunescu să fiu acolo. Cea mai grea povară este recunoștința. Când jucau fotbaliștii din Generație de Aur, Cristi Balaj era UTC-ist, de abia își începea cariera în arbitraj”, a spus Crăciunescu, potrivit sportpesurse.

Ionel Ganea a fost cel care a dat startul criticilor la adresa președintelui formației de la malul Mării Negre, numindu-l „o mare dezamăgire ca om”, spunând și că pe fostul mare internațional „îl interesează doar lovelele, dacă ies, ești prietenul lui cel mai bun, e fiert pe «cașcaval»!”

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din partida dintre Generația de Aur și Legendele Lumii, meciul de adio al eroilor României

+46 Foto
Generația de Aur – Legendele Lumii, meciul de adio al eroilor României

Meciul de retragere al Generației de Aur a stabilit un nou record de asistență pentru meciurile jucate pe Arena Națională.

54.967 de spectatori au fost prezenți în tribunele stadionului la meciul în care Gheorghe Hagi și ceilalți componenți ai Generației de Aur au jucat pentru ultima dată în fața suporterilor români.

VIDEO. Tur de onoare fabulos făcut de Generația de Aur, cu tricolorul purtat pe umeri

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.