Liga 1

Portarul Eduard Pap a fost prezentat la clubul din Superligă

Eduard Pap, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  luni, 10 iunie 2024

FC Botoșani punctează în mercato. Eduard Pap (29 de ani) revine după două sezoane la echipa pentru care a jucat în perioada 2017-2023. Este primul transfer din această vară al moldovenilor.

Pap a fost un goalkeeper extrem de apreciat la Botoșani. A jucat în ultimele două sezoane pentru Gyor și Oțelul Galați, acolo unde a fost dat afară de Dorinel Munteanu.

Eduard Pap a revenit la FC Botoșani

BINE AI REVENIT ACASĂ, EDUARD PAP!
La un an de la plecarea sa de pe „Municipal”, perioadă în care a evoluat atât în Ungaria, pentru ETO FC Gyor, cât și în SuperLigă, pentru Oțelul Galați, portarul în vârstă de 29 de ani alege din nou tricoul formației noastre, pe care l-a îmbrăcat și între anii 2017-2023. De-a lungul celor șase sezoane în care a păzit poarta „roș-alb-albaștrilor”, am avut parte de parade fabuloase, intervenții providențiale și momente minunate, cu participări în play-off-ul campionatului, dar și în cupele europene. Astăzi, Edi s-a întors, oficial, acasă, semnând un contract valabil până în anul 2026.

Mult succes, Edi, și cât mai multe evoluții de marcă între buturile echipei noastre!

- comunicat Fotbal Club Botoșani

Eduard Pap, foto: Imago Images

Moldovenii i-au pregătit un clip special lui Pap. Acesta durează un minut și prezintă mai multe faze din prima perioadă în care Pap a evoluat la Botoșani. Sunt evidențiate paradele sale, goalkeeperul fiind extrem de apreciat.

Portarul a sosit la începutul lui 2024 la Galați și a devenit în scurt timp titularul dintre buturi ale Oțelului. Ardeleanul s-a despărțit de ETO Gyor, a fost în discuții cu diverse grupări, printre care și Dinamo, și FC Botoșani, însă a preferat să semneze cu echipa lui Dorinel Munteanu.

15meciuri a adunat Pap pentru Oțelul în 2024, având 6 partide în care nu a încasat gol

149de meciuri a adunat Pap pentru FC Botoșani, în 46 de partide n-a încasat gol

Dorinel Munteanu a renunțat la serviciile sale și a revenit la echipa unde a fost cel mai îndrăgit de-a lungul carierei.

Nu a fost un meci special (cel cu FC Botoșani). Poate am fost un jucător emblematic pentru acea echipa, dar eu eram obișnuit să mă bat pentru cupele europene.
Ceea ce s-a întâmplat acolo în ultima vreme este și o consecință a implicării unor specialiști, care au stat pe lângă nea Valer (n. red. Valeriu Iftime, finanțatorul Botoșaniului)... Ei „știu” foarte bine fotbal, așa au ajuns să depindă de alte rezultate.

- Eduard Pap, pentru GSP.ro, în mai 2024

VIDEO. GSP LIVE » Raul Rusescu: „La meciul cu Ucraina, aș juca cu Bîrligea, iar la cel cu Belgia, cu Drăguș"

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.