Liga 1

Rapidiștii au gânduri mari înainte de startul sezonului: „Ne dorim să facem eventul”

Rapid vrea să facă eventul în următorul sezon

Articol de Marius Mărgărit, Raed Krishan (foto), Tudor Belivacă  —  Monday, 10 June 2024

Răzvan Onea( 26 de ani), fundașul dreapta al celor de la Rapid, a prefațat viitorul sezon și a vorbit despre schimbările de la echipă. Rapidistul a avut un mesaj pentru „Tricolori” înainte de startul Euro 2024.

>

Rapid a avut un final de sezon dezastruos, iar în play-off au terminat pe locul 6, cu o singură victorie, după ce în sezonul regulat au încheiat pe locul 2, la 9 puncte distanță de campioana FCSB. Venit din vacanță, Onea a vorbit la reunirea lotului despre poziția lor din sezonul trecut și despre așteptările din sezonul viitor.

Răzvan Onea: „Va fi un sezon incendiar”

„De asta cred că e vacanța, să ne liniștim gândurile, să uităm pe cât se poate ce s-a întâmplat sezonul trecut și să privim spre viitorul sezon cu încredere și să fim pregătiți de muncă.

Cu siguranță va fi un sezon incendiar pentru toate echipele, o să fie un sezon echilibrat și îmi doresc ca la sfârșit noi să fim cei câștigători.

La Rapid există întodeauna presiune pentru că sunt pretențiile foarte mari, e o echipă de tradiție care își dorește rezultate în fiecare sezon”, a declarat Răzvan Onea.

Răzvan Onea în duel cu Andrei Borza (foto: Raed Krishan/GSP)

Răzvan Onea: „Noi ne luptăm la titlu cu noi”

Fundașul celor de la Rapid a vorbit despre aspirațiile pe care le au sezonul viitor și despre factorii care au declanșat decăderea din finalul sezonului trecut.

„Cred că că noi ne luptăm la titlu cu noi pentru că am fost acolo și sezonul trecut și noi am dat-o în bară. Sunt echipe bune, s-au întors antrenori renumiți în campionatul nostru și va fi un sezon foarte interesant”, a declarat fotbalistul.

Personal, am învățat că o înfrângere nu trebuie să te doboare și trebuie să ai puterea să ridici capul după ce ai pierdut un meci și să nu te lași doborât, să vină valul peste tine să continui acea serie de înfrângeri.

Declinul a început în înfrângerea cu Farul și de accea spun că dacă am fi avut puterea să ne ridicăm capul atunci, cu siguranță era altfel, dar cu siguranța asta se va schimba în acest sezon.

Ne dorim să facem eventul, dar până acolo mai este foarte multă muncă”, a declarat Onea.

Răzvan Onea: „Multă baftă”

Fundașul rapidist le-a urat succes „Tricolorilor” și le-a urat să fie sănătoși, să nu se accidenteze pe parcursul turneului.

„Eu îmi doresc să facă cât mai bine, să iasă din grupe și să ne bucurăm împreună de rezultate cât mai bune ale naționalei.

Multă baftă, să fie feriți de accidentări și să reprezinte România, să ne facă mândri și să aducă rezultate acasă.

Neil Lennon, antrenorul Rapidului / Foto: GSP.ro

Nu știu dacă mister va așeza antrenamentele în funcție de meciurile naționalei, dar chiar dacă nu ne vom putea uita, cu sufletul vom fi acolo lângă colegii noștri și ne dorim să facă o figură cât mai frumoasă”, a afirmat fundașul rapidist.

Întrebat dacă crede că România va ieși din grupe la Euro 2024, Onea răspuns: „Da, de ce nu. Avem o grupă grea, dar avem o echipă bună și din câte știu chiar și un loc trei cu punctaj bun se poate califica și sunt foarte optimist”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.