Liga 2

„I se datorează cea mai frumoasă poveste din fotbalul românesc” » Primarul implicat la clubul de tradiție, ales cu 82% din voturi!

+37 Foto
Dan Bobouțanu, al doilea de la stânga spre dreapta / Sursă foto: Facebook

Articol de Remus Dinu  —  Monday, 10 June 2024

Cursă electorală fără istoric la Hunedoara, unde Dan Bobouțanu, edilul apropiat de Corvinul, câștigătoarea surpriză a Cupei României Betano, și-a adjudecat cel de-al treilea mandat grație unei victorii covârșitoare. 82,76% a fost procentul obținut de primarul recunoscut pentru implicarea pe care o are la formația hunedoreană.

În anul în care Corvinul a izbutit un rezultat istoric, cucerirea Cupei României din postura de divizionară secundă, Dan Bobouțanu a câștigat într-o manieră autoritară bătălia pentru funcția de primar al Hunedoarei. Edilul și-a lăsat în urmă rivalii și va continua în funcție și în următorii patru ani, la capătul unor alegeri în care urmăritorul Petre Gherman de la PNL a strâns doar 6,55%.

Corvinul Hunedoara, un vehicul electoral ideal pentru Dan Bobouțanu

E de notorietate implicarea pe care primăria din Hunedoara a avut-o la Corvinul, unul dintre cluburile din liga secundă puternic susținute de autoritățile locale. De altfel, acesta a și fost motivul pentru care „corbii” n-au beneficiat de drept de promovare în sezonul recent încheiat. Statutul clubului se va schimba începând cu startul noului campionat.

Iar PSD-istul Bobouțanu se numără printre primarii din țară puternic implicați în destinele echipei din oraș.

În ultimii ani, Bobouțanu a fost principalul factor de decizie la Corvinul, oficialii povestind pentru Gazetă că primarul a fost cel care .

Iar rezultatele Corvinului, o clasare peste așteptări în Liga 2 și câștigarea improbabilă a Cupei, au contribuit și ele la victoria electorală fără dubii reușită de Bobouțanu, cred oamenii din oraș.

Momentul-cheie s-a petrecut în primul an în care am încercat să promovăm din Liga 3, dar am ratat după acel meci de «baraj» cu Baia Mare. Supărarea a fost foarte mare, noi nu pierduserăm niciun meci pe durata acelui campionat. Chibzuind mai bine, domnul primar Dan Bobouțanu a decis să continue proiectul tot cu Florin Maxim, câștigase toate meciurile. Și bine a făcut, pentru că s-a dovedit a fi varianta câștigătoare

Dan Coleșnciuc, oficial Corvinul

+37 Foto
Corvinul Hunedoara, bucurie după finala Cupei României 2024, foto: GSP

„I se datorează cea mai frumoasă poveste din fotbalul românesc”

Impresarul Bogdan Apostu, apropiat de Corvinul Hunedoara, i-a făcut o caracterizare la superlativ lui Bobouțanu, chiar în ziua alegerilor locale. Apostu îl cataloghează pe Bobouțanu drept „omul care a scris cea mai frumoasă poveste din fotbalul românesc”.

„Este, probabil, cel mai bun primar din istoria Hunedoarei, omul căruia i se datorează tot ceea ce înseamnă Corvinul astăzi, omul căruia i se datorează cea mai frumoasă poveste a fotbalului românesc, inițiatorul unui proiect incredibil. Și, în egală măsură, inițiatorul multor proiecte pe fonduri europene care au făcut din Hunedoara un oraș nou, curat, înfloritor, în care-mi doresc să mă întorc”, a spus Apostu, într-un live pe pagina de Instagram.

VIDEO Bogdan Apostu dezvăluie: „Bugetul salarial la Corvinul e sub 40.000 de euro net pe lună”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.