Liga 1

Nu Becali, nu antrenorii: „El are principalul merit pentru titlul luat de FCSB. E omul-cheie”

FCSB a cucerit primul titlul de campioană după o pauză de 8 ani

Articol de Alexandru Barbu, Alexandru Mone  —  luni, 10 iunie 2024

Bogdan Andone, antrenorul lui FC Botoșani, crede că principalul merit pentru titlul câștigat de FCSB îl are Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la roș-albaștri.

FCSB a câștigat titlul după o pauză de 8 ani, iar Bogdan Andone, fost antrenor la echipa roș-albastră, spune că Mihai Stoica, este omul-cheie din spatele succesului.

VIDEO. Bogdan Andone: „Cel mai mare merit pentru titlul câștigat de FCSB îl are Mihai Stoica”

>

Cel mai mare merit pentru titlul câștigat de FCSB îl are Mihai Stoica. Bineînțeles, alături de Charalambous și Pintilii, care au creat un grup unit. Se vede că FCSB este o echipă unită.

Ei se strâng la fiecare gol marcat, dansează, sar, fac hore... E un lucru extrem de important, iar aici este meritul lui Elias și Pinti.

Cu toate acestea, MM Stoica, prin tot ce a făcut la club, prin stabilitatea oferită de el, a ținut echipa. E un liant între patron și echipă. A fost omul-cheie din spatele acestui titlu”, a declarat Bogdan Andone la GSP Live.

Mihai Stoica la FCSB: 5 titluri în 17 ani

Mihai Stoica a venit prima dată la FCSB în 2002 și a ocupat funcția de director sportiv până în 2004, când a fost numit manager general.

În mai 2007, a părăsit-o pe FCSB, după o ceartă cu Gigi Becali. A semnat cu Unirea Urziceni, club la care a rămas trei sezoane și alături de care a câștigat titlul de campion al României în sezonul 2008-2009.

Mihai Stoica

MM s-a întors la FCSB în noiembrie 2010, iar pe 4 martie 2014 a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, pentru înșelăciune. A stat după gratii aproape doi ani, fiind eliberat în februarie 2016.

În 2019, a stat departe de echipă timp de 3 luni, din cauza unor probleme personale.

Are în palmares 5 titluri cu roș-albaștrii: 2004-2005, 2005-2006, 2012-2013, 2013-2014, 2023-2024.

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.