Liga 1

Ce se întâmplă cu FC Botoșani, după ce Valeriu Iftime a câștigat alegerile locale

Valeriu Iftime/ foto: Facebook @Valeriu Iftime

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 10 iunie 2024

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a anunțat că a câștigat alegerile locale pentru șefia Consiliului Județean. Cu toate acestea, el nu va renunța la echipa de Superliga pe care o conduce.

Valeriu Iftime, candidat din partea PNL la președinția Consiliului Județean Botoșani, a avut o zi plină. Pe 9 iunie au fost alegerile locale, pe 10 s-au numărat toate voturile.

Iar patronul echipei care s-a salvat de la retrogradare a declarat într-o conferință de presă că a câștigat cu 200 de voturi în fața lui Lucian Trufin, candidat PSD.

Valeriu Iftime continuă la FC Botoșani

Câștigarea alegerilor nu-l va influența pe Valeriu Iftime, care a anunțat că va continua la FC Botoșani în calitate de investitor.

„Nu se pune problema să renunț la echipă”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit prosport.ro.

Valeriu Iftime a trăit un roller-coaster la numărătoarea voturilor

Valeriu Iftime a ieșit public duminică seară și a anunțat că va câștiga șefia Consiliului Județean Botoșani. Însă, a doua zi dimineață, a avut o surpriză. Lucian Trufin îl conducea la ora 11:30 cu 500 de voturi.

Apoi, finanțatorul de la FC Botoșani a întors calculele și a trecut în față. La ora 13:10 îl conducea cu 25 de voturi pe reprezentantul de la PSD. Apoi, Trufin a trecut pe primul loc, cu 109 peste Iftime, la ora 15:00.

O jumătate de oră mai târziu, Valeriu Iftime a ieșit public și a anunțat într-o conferință de presă ținută la sediul PNL din Botoșani că a câștigat alegerile cu 200 de voturi în fața lui Trufin. El a fost aplaudat la scenă deschisă de colegii de partid.

VIDEO. Câte transferuri are de gând să facă Bogdan Andone în această vară la Botoșani: „Nu vreau să aduc mulți jucători”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.