Liga 1

Jucătorul lui Dinamo, oprit de Poliție la 4 dimineața » Reunirea echipei avea loc la 8:30

Articol de David Marinescu  —  luni, 10 iunie 2024

Lotul lui Dinamo s-a reunit luni, 10 iunie, de la ora 8:30. Cu 4 ore și jumătate mai devreme, Antonio Bordușanu (19 ani), extrema stânga a echipei bucureștene, era oprit de poliție.

Dinamo a început pregătirea pentru noul sezon. Luni, jucătorii lui Zeljko Kopic s-au reunit la o clinică din Chiajna pentru a efectua vizita medicală necesară înainte de startul unui nou sezon.

Antonio Bordușanu, oprit de poliție cu câteva ore înainte de reunirea lui Dinamo

Unul dintre jucătorii prezenți a fost Antonio Bordușanu, care a sosit la clinică alături de Ahmed Bani și Costin Amzăr. Cu doar 4 ore și jumătate înainte, el era oprit în trafic de poliție.

Din informațiile GSP, luni dimineață, în jurul orei 4:00, un echipaj de Poliție din Sectorul 4 al Capitalei a oprit o mașină în care se afla și Antonio Bordușanu. El nu era la volan, era în spate, în față fiind alte două persoane. Totul a fost în regulă la controlul polițiștilor, care doar le-au verificat actele celor 3, potrivit surselor GSP.

Bordușanu a plecat liniștit, iar câteva ore mai târziu s-a prezentat la reunirea lotului lui Dinamo, care a avut loc la 8:30, în Chiajna. El a fost important pentru antrenorul Zeljko Kopic pe finalul sezonului trecut, când i-a luat locul în echipa de start lui Costin Amzăr, în play-out.

În barajul cu Csikszereda, câștigat de Dinamo cu 2-0 la general, Bordușanu a fost trecut pe bancă de tehnicianul croat. El a jucat în sezonul trecut în banda stângă, într-un sistem 3-5-2 folosit de Dinamo.

Antonio a bifat 17 meciuri în Superliga, 8 în play-out, a reușit un assist și nu a marcat vreun gol. În total, bucureșteanul are 51 de meciuri în alb-roșu, a reușit să marcheze două goluri și a dat 5 pase decisive.

Bordușanu a scăpat de ghinion sezonul trecut, când și-a revenit complet după două accidentări grave. El le suferise în stagiunea petrecută de Dinamo în Liga 2. Prima a survenit în toamna lui 2022, a doua în primăvara lui 2023.

Antonio Bordușanu/ foto Imago Images

VIDEO. Ahmed Bani este sătul de baraje » Declarații din timpul vizitei medicale la Chiajna: „Nu mai suportăm încă un baraj”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.