Liga 1

Pleacă de la FCSB după 5 ani » Gigi Becali nu-i prelungește contractul

Gigi Becali/ Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  Tuesday, 11 June 2024

FCSB se va despărți pe 30 iunie de Ovidiu Petre (42 de ani), cel care a fost analist video la echipă în ultimii 5 ani.

Fostul mijlocaș al roș-albaștrilor a fost cooptat în staff în septembrie 2019, iar la aproape 5 ani de la acel moment se va despărți de campioană. Îi expiră contractul pe 30 iunie și nu va primi o ofertă de prelungire.

Ovidiu Petre va pleca de la FCSB

Pe 30 iunie, contractele membrilor staff-ului de la FCSB expiră. Inclusiv cele ale lui Mihai Pintilii și Elias Charalambous, doar că ei doi vor rămâne la echipă, Becali le-a oferit deja prelungirea. Singurul din actualul staff care pleacă e Ovidiu Petre, potrivit golazo.ro.

Ovidiu Petre, în dreapta imaginii, nu mai continuă la FCSB

FCSB se va baza în continuare pe celălalt analist al echipei roș-albastre, Ionuț Zottu, care va rămâne în staff-ul condus de Elias Charalambous și Mihai Pintilii.

Antrenor la FCSB când a venit Ovidiu Petre era Bogdan Argeș Vintilă, iar fostul mijlocaș trebuia să fie „secund”. Doar că nu avea licența și nu putea să stea pe bancă, astfel că s-a ajuns la varianta ca el să fie analist.

Ovidiu Petre a jucat la FCSB 4 ani, între 2006 și 2010. Era transferat atunci de la Poli Timișoara, pentru 1,5 milioane de euro. A jucat cu roș-albaștrii în grupele Champions League, nu a luat titlul, iar în 2010 era vândut la Al Nassr pe suma pe care a fost adus.

VIDEO. GSP LIVE » Bogdan Andone: „La FCSB, cel mai mare merit pentru câștigarea campionatului îl are Mihai Stoica. Bineînțeles, alături de Charalambous și Pintilii”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.