Nationala

Imaginile surprinse la antrenamentul naționalei » Ce face Moruțan în Germania

+30 Foto
Olimpiu Moruțan a făcut bicicletă în sală, alături de ceilalți „tricolorii”

Articol de Eduard Apostol, Ionuţ Iordache  —  marţi, 11 iunie 2024

Naționala României a efectuat marți, 11 iunie, primul antrenament de la sosirea în Germania. La Wurzburg, „tricolorii” s-au pregătit atât în sală, cât și pe teren.

Olimpiu Moruțan, luat de Edi Iordănescu în Germania pentru a fi alături de echipa națională, a luat și el parte la antrenament, deși e accidentat grav. Mijlocașul dreapta a făcut bicicletă în sală, alături de ceilalți „tricolorii”

+30 Foto
România, primul antrenament în Germania/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Moruțan a participat la antrenament cu naționala României

Moruțan nu poate juca în Germania, la EURO, din cauza accidentării pe care a suferit-o în finalul sezonului, la Ankaragucu. Totuși, el a fost în cantonamentul echipei naționale la meciurile amicale cu Bulgaria și Liechtenstein, pentru a fi alături de ceilalți „tricolori”.

Apoi, selecționerul a decis să îl ia și în Germania pentru a simți atmosfera unui Campionat European, deși nu poate să joace. Olimpiu a fost printre preferații fanilor care au asistat la antrenamentul echipei României.

VIDEO. Naționala României, susținută masiv de fani la primul antrenament în Germania

La ieșirea pe gazon, jucătorii naționalei au putut asculta imnul României, cântat de o trupă germană, pentru a intra în atmosfera turneului la care mulți participă pentru prima dată în carieră. Ei au primit tricourile personalizate de antrenament chiar de la selecționerul Edi Iordănescu. Apoi, jucătorii le-au aruncat către fani, extrem de fericiți de cadourile primite.

Naționala e la mare căutare în Germania, au fost aproximativ 3000 de fani la antrenamentul tricolorilor, primul efectuat în Germania înainte de EURO 2024. Ei au ajuns pe 10 iunie în Wurzburg, iar pe 17 vor avea prima partidă din grupă, cu Ucraina.

Meciul se va juca la Munchen, pe Allianz Arena, de la ora 16:00, ora României.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.