Liga 1

A venit să-l monitorizeze pe Florinel Coman și a tras concluziile: „E plângăcios”

Florinel Coman, liderul FCSB

Articol de Alexandru Barbu, Alexandru Mone  —  marţi, 11 iunie 2024

Cristian Cernodolea, avocat specializat în sport și agent FIFA, a dezvăluit, azi, la GSP Live, că Florinel Coman a fost catalogat drept „plângăcios” de către un scouter din Bundesliga, venit recent la unul dintre meciurile celor de la FCSB # Totodată, Cernodolea afirmă că un moment definitoriu pentru cariera lui Coman va fi turneul final din Germania.

De curând, un scouter din Germania a urmărit, alături de Cernodolea, un meci al celor de la FCSB. „Coman are calitate, dar e plângăcios”, a sunat o concluzie a specialistului din Bundesliga.

VIDEO. Cristian Cernodolea: „Un scouter din Germania mi-a spus: «Florinel Coman e jucător de calitate, dar plângăcios»”

„Florinel Coman, la națională, din păcate, are un trac, un blocaj. Uite, am fost recent cu un scouter din Bundesliga la un meci al celor de la FCSB. Nu vreau să fie un atac la adresa lui Coman, dar vă relatez ce mi-a transmis scouterul: «E un jucător de calitate, care cred că ar putea juca în Bundesliga. Dar se plânge prea mult! Are o atitudine în teren care... E plângăcios».

Aceste aspecte le-am observat și noi, cei din România, însă erau mult mai accentuate în trecut. Acum s-a maturizat și el. E un lider, e alt jucător și cred că și caracterial s-a schimbat foarte mult”, a povestit Cristian Cernodolea la GSP Live.

„Euro este un turneu definitoriu pentru Florinel Coman”

Cristian Cernodolea e de părere că Euro ar putea fi ultima șansă pentru Coman să prindă un transfer important în străinătate.

„E șansa lui la Euro să dovedească faptul că această maturizare s-a concretizat. Am înțeles că transferul în Qatar a picat și este un moment oportun să arate că poate marca nu doar cu FC Voluntari și Rapid.

Este un moment definitoriu pentru el, dacă va juca la Euro. Cunosc foarte bine piața. Ca o echipă din Top 5 campionate ale Europei să dea 5 milioane de euro pe un jucător de 26 de ani, trebuie să fie o echipă cu obiectiv. Să-i ajute să ajungă în Champions League, sau să termine în primele 3 în campionat.

O echipă de mijlocul clasamentului dă banii aceștia pe un fotbalist de 20-21 de ani. Potențialul maxim al lui Coman a fost în urmă cu 3-4 ani. Este Coman un jucător de nivelul primelor 5-6 echipe din campionatele din Top 5? Nu cred că e. O echipă din Vest nu va plăti 5 milioane de euro pentru Coman, decât dacă face niște meciuri foarte bune la Euro”, a mai spus agentul FIFA.

Florinel Coman tocmai a făcut cel mai bun sezon din carieră, 19 goluri și 11 pase decisive în 38 de apariții oficiale. Înainte să meargă la Euro, „șeptarul” FCSB a ratat un transfer în Qatar. Interesată de Florinel, Al-Duhail nu i-a mai plătit până la urmă clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

7 milioane de euroeste actuala cotă de piață a lui Florinel Coman, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.