Liga 1

Mircea Rednic a adus la UTA pariul eșuat al lui Gigi Becali la FCSB » Al treilea transfer al verii

Mircea Rednic, antrenor UTA / foto: facebook.com/uta1945arad

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 11 iunie 2024

UTA a anunțat transferul lui Andrei Dumiter (25 de ani), atacantul plecat de la FC Voluntari, echipă retrogradată în Liga 2 în sezonul trecut.

Fostul jucător de la FCSB a semnat pe două sezoane cu echipa antrenată de Mircea Rednic. Dumiter ajunsese la Voluntari în ianuarie 2023.

Mircea Rednic l-a adus pe Andrei Dumiter la UTA

„Bine ai venit, Andrei Dumiter! Atacantul Andrei Dumiter a semnat astăzi cu UTA o înțelegere pe două sezoane cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

În vârstă de 25 de ani, noul nostru vârf a evoluat în stagiunea precedentă pentru FC Voluntari în 36 de jocuri, a înscris opt goluri și a oferit două pase decisive. Bun venit, Andrei, și cât mai multe goluri în tricoul roș-alb!”, a transmis UTA pe contul de Facebook al clubului.

Andrei Dumiter, prezentat de UTA/ FOTO: Facebook @UTA Arad

Cotat la 500.000 de euro pe Transfermarkt, Dumiter a jucat în ultimul an și jumătate la FC Voluntari, echipă pentru care a marcat 10 goluri în 52 de meciuri în toate competițiile.

El ajunsese la ilfoveni de la FCSB, gratis. La echipa roș-albastră a bifat 27 de apariții în total și a reușit să marcheze 3 goluri. Dumiter a mai jucat doar în România, la AS Nova Mama Mia Becicherecu Mic, Chindia Târgoviște, Sepsi, Ripensia, FCSB și Voluntari.

Andrei Dumiter, al treilea transfer la UTA

Andrei Dumiter e al treilea jucător adus de UTA în această vară. Echipa lui Mircea Rednic i-a mai transferat pe Benjamin Van Durmen și Cornel Râpă, ambii ajunși la Arad din postura de jucători liberi de contract.

UTA s-a despărțit de 7 jucători după finalul de sezon. Rareș Pop, Claudiu Micovschi și Cătălin Vulturar s-au dus la Rapid, echipa de care aparțineau, iar Tiberiu Căpușă, Marcelo Freitas, Ariel Lopez și Vlad Morar au plecat liberi de contract, după ce nu l-au convins pe Mircea Rednic în sezonul trecut.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.