Liga 1

Un nou stadion modern în România?! A făcut anunțul neașteptat după alegeri: „Vreau să îl inaugurez cu FCSB”

+23 Foto
Sursă foto: Imago

Articol de Cezar Titor  —  marţi, 11 iunie 2024

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a candidat din partea PNL și a câștigat alegerile locale pentru șefia Consiliului Județean Botoșani, iar acum anunță schimbări majore pentru echipa pe care o patronează.

După lupta acerbă pentru CJ, Iftime devansându-și contracandidatul, Lucian Trufin (PSD), cu doar 200 voturi, acesta anunță un proiect de anvergură pentru moldoveni: un nou stadion de 10.000 locuri.

Valeriu Iftime vrea un „mini Old Trafford” în inima Moldovei

După ce Botoșani a reușit să se salveze in extremis de la retrogradare, în urma unui final foarte bun de sezon, dar și al unui baraj cu Mioveni, câștigat în dublă manșă, 1-0, 1-0, Valeriu Iftime a mai primit o veste bună: a câștigat alegerile locale pentru Consiliul Județean Botoșani.

Acum, finanțatorul echipei din Superligă are planuri mari în legătură cu infrastuctura echipei pe care o patronează. „A spus și domnul Ciolacu că se va face stadion la Botoșani. Am mai mulți oameni alături pentru acest proiect. Până acum, nu au fost serioși, mă refer în principal la primarul care a câștigat un nou mandat, sper ca de această dată să își țină promisiunile.

Vrem să punem bazele unei academii puternice, dar și un stadion de care lumea s-ar putea bucura. Avem și un proiect, o „bijuterie” de 9000 locuri. Este pe model englezesc, cu tribunele aproape de teren și separate, fără pistă. Un fel de mini «Old Trafford». Mi-aș dori să îl inaugurez într-o partidă cu FCSB, desigur”, a spus Iftime, potrivit sport.ro

Ieri, după roller-coaster-ul de la numărătoarea voturilor, Iftime a spus că nici nu se gândește să renunțe la echipă. De-a lungul zilei de luni, Iftime și Lucian Trufin au făcut schimb la conducerea voturilor pentru CJ Botoșani, însă patronul din Liga 1 a triumfat, în cele din urmă. Botoșani este o prezență constantă în primul eșalon, evoluând în Liga 1 din sezonul 2013-2014

+23 Foto
Nicușor Dan, victorios
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.