Campionate

Manchester United a luat decizia finală în cazul lui Erik ten Hag! Anunțul lui Fabrizio Romano

Erik ten Hag ținând în mână Cupa Angliei / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  Wednesday, 12 June 2024

Erik ten Hag (54 de ani) va continua să o antreneze pe Manchester United pentru cel puțin încă un sezon. Conducerea formației de pe Old Trafford a decis să își continue colaborarea cu antrenorul olandez.

Informația a fost dezvăluită de Fabrizio Romano, jurnalist italian specializat în transferuri. Următorul pas este ca United și Ten Hag să stabilească precis condițiile contractuale.

Fabrizio Romano confirmă că Erik ten Hag rămâne la Manchester United

„BREAKING: Erik ten Hag va rămâne la Manchester United ca manager, decizia tocmai a fost luată. Ten Hag a fost informat de hotărârea finală de INEOS (n.r.- grup care face parte din acționariat).

Vor urma și discuțiile despre contract, așa cum jurnalistul David Ornstein a anunțat. Ten Hag va fi managerul lui Manchester United pentru următorul sezon”, se arată pe pagina de „X”, fostul Twitter, a jurnalistului Fabrizio Romano.

Fabrizio Romano confirmă că Erik ten Hag rămâne la Manchester United

Departe de așteptările create

Adus în vara anului 2022 la Manchester United de la Ajax Amsterdam, Erik ten Hag i-a pregătit pe jucători în 194 de partide, în care a câștigat de 68 de ori, a remizat de 15 ori și a cedat în 31 de meciuri, cumulând un golaveraj de 207 – 156.

Tehnicianul olandez nu a reușit să repete la United performanțele pe care le-a reușit cu Ajax Amsterdam: 3 campionate, două Cupe ale Olandei și o Supercupă.

El a putut, de asemenea, să îi ducă pe „lăncieri” în semifinalele Champions League, în sezonul 2018-2019, unde au fost eliminați de Tottenham după un 3-3 la general, departajarea fiind făcută de regula golului din deplasare.

La Manchester United, ten Hag a câștigat Cupa Ligii Angliei (2022-2023) și Cupa Angliei (2023-2024).

FC Utrecht, Bayern Munchen II și Go Ahead Eagles (tot din Olanda) sunt celelalte echipe din cariera lui Erik ten Hag.

VIDEO Fanii lui Manchester United l-au ironizat pe tatăl lui Erling Haaland după finala Cupei Angliei, pierdută de Manchester City

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.