Nationala

Horațiu Moldovan, decizie-șoc: „Vreau să plec de la Atletico Madrid!”

Horațiu Moldovan s-a săturat să fie rezervă la Atletico Madrid. Foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Wednesday, 12 June 2024

Horațiu Moldovan (25 de ani), portarul de la Atletico Madrid, a anunțat că vrea să plece de la echipa din capitala Spaniei.

Moldovan a fost cumpărat în ianuarie de Atletico, de la Rapid, dar încă nu a apucat să joace la echipa lui Diego Simeone. El a fost mereu rezerva lui Jan Oblak, iar după jumătate de sezon de stat pe bancă s-a săturat și vrea să plece la alt club, pentru a prinde din nou minute.

El a apărat 8 meciuri pentru România în preliminariile Campionatului European, iar după transferul la Atletico a jucat în două din cele 4 amicale susținute de națională. El se va lupta pentru postul de titular la EURO cu Florin Niță.

Horațiu Moldovan: „Vreau să plec de la Atletico Madrid”

„Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa, pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta plec, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid. 

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European şi apoi vedem ce oferte apar”, a declarat Horațiu Molovan la podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoroiu”.

Horațiu Moldovan: „Am avut ofertă și de la Betis”

Horațiu Moldovan a ținut să precizeze că a mai avut o ofertă din La Liga în iarnă, și anume de la Betis. Portarul susține că alb-verzii i-ar fi dat un salariu mai mare.

„Am mai văzut asta, că m-am dus la Atletico Madrid pentru că am ales banii. Uite, o spun acum, Betis îmi dădea mai mulţi bani decât Atletico Madrid şi totuşi n-am ales banii. Aveam mai mari şanse să joc la Betis, de acord, dar aşa a fost să fie.

Nu poţi refuza Atletico Madrid, dar eu nu sunt genul căruia îi place să facă excursii, deci clar îmi doresc să joc”, a mai declarat Horațiu Moldovan pentru sursa citată.

La început, a fost intensitate mult mai mare la antrenamente. Dar după câteva ședințe, m-am adaptat. Am învățat și limba. Nu am avut mediatator, dar am făcut cu o profesoară pe Zoom.
- Horațiu Moldovan

Horațiu Moldovan // foto: Imago Images

VIDEO. Imagini fabuloase de la antrenamentul oficial al naționalei de la Wurzburg

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.